Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον νέο... Βαράν στο πρόσωπο του 18χρονου Γιορό

Νίκος Κικίδης
Γιορό

bet365

Την περίπτωση του 18χρονου στόπερ της Λιλ, Λενί Γιορό, έχει ξεχωρίσει η Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποία θέλει να επαναλάβει την επιχείρηση... Βαράν και να τον πάρει στη Μαδρίτη.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ρεάλ Μαδρίτης για το προσεχές καλοκαίρι! Κιλιάν Μπαπέ και Αλφόνσο Ντέιβις βρίσκονται στην κορυφή των προτεραιοτήτων, αλλά δεν είναι οι μοναδικοί!

Σύμφωνα άλλωστε με πολλαπλά Μέσα σε Ισπανία και Γαλλία, στη Μαδρίτη είναι έτοιμοι να επαναλάβουν την επιχείρηση... Ραφαέλ Βαράν που λειτούργησε πίσω στο 2011 και φουλάρουν και για την περίπτωση του 18χρονου στόπερ της Λιλ, Λενί Γιορό.

Πρόκειται για έναν υψηλόσωμο, δεξιοπόδαρο κεντρικό αμυντικό που θεωρείται το next big thing στη Γαλλία, με τη Ρεάλ να δουλεύει ενεργά την περίπτωσή του ώστε να καταφέρει να τον αρπάξει από τη Λιλ.

Ανταγωνισμός από Παρί και Premier League

Το γεγονός πως το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2025 αποτελεί μεγάλη βοήθεια για τος προσπάθειες της Ρεάλ να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις των Γάλλων, την ίδια στιγμή βέβαια που αντιμετωπίζει μεγάλο ανταγωνισμό από τις Παρί, Τσέλσι και Λίβερπουλ.

Από την πλευρά του ο 18χρονος αμυντικός έχει αποσαφηνίσει στη Λιλ πως προτιμάει να μετακομίσει στη Μαδρίτη το καλοκαίρι, με τους Μαδριλένους να σκοπεύουν να καταβάλλουν ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα