Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγέλλει τον διαιτητή Μουνουέρα - «Αγνόησε εσκεμμένα προσβολές προς τον Βινίσιους»

vini_munuera

bet365

Σε δημόσια καταγγελία εις βάρος του Μαρτίνεθ Μουνουέρα προχώρησε η Ρεάλ, κατηγορώντας τον πως αγνόησε εσκεμμένα τις προσβολές των οπαδών της Οσασούνα προς τον Βινίσιους στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Επίθεση και δημόσια καταγγελία από τη Ρεάλ προς τον ρέφερι Μαρτίνεθ Μουνουέρα. Οι Μερένγκες πέρασαν άνετα με τεσσάρα από το «Ελ Σαντάρ», ωστόσο ισχυρίζονται πως για ακόμη μια φορά ο Βινίσιους έπεσε θύμα φραστικών επιθέσεων από οπαδούς, αυτή τη φορά της γηπεδούχου Οσασούνα.

Η Βασίλισσα μάλιστα επιτέθηκε στον Μουνουέρα, κατηγορώντας τον πως εσκεμμένα αγνόησε τα όσα άκουγε ο Βραζιλιάνος εξτρέμ από το κοινό και γνωστοποίησε πως έχει ήδη υποβάλει με επίσημη μορφή τα σχετικά της παράπονα, καταγγέλλοντας στην Ισπανική Ομοσπονδία τον διαιτητή.

«Μετά τις σοβαρές προσβολές που ειπώθηκαν, για άλλη μια φορά, κατά του παίκτη μας Βινίσιους Ζούνιορ, εν προκειμένω στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος που έπαιξε η ομάδα μας στο "Ελ Σαντάρ", η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει τα εξής:

-Ο σύλλογός μας κατέθεσε μήνυση στην Πειθαρχική Επιτροπή της Βασιλικής Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά του διαιτητή αγώνα Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα. Αυτός ο διαιτητής οικειοθελώς και εσκεμμένα αγνόησε τις προσβολές και τις εξευτελιστικές κραυγές που κατευθύνονταν επανειλημμένα προς τον παίκτη μας Βινίσιους Ζούνιορ, παρά το γεγονός ότι είχε προειδοποιηθεί επίμονα από τους παίκτες μας την ίδια στιγμή που συνέβαιναν.

-Επιπλέον, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει επίσης καταθέσει καταγγελία σε αυτό το ομοσπονδιακό όργανο σχετικά με τις προαναφερθείσες ύβρεις και ταπεινωτικές κραυγές και τις διαβίβασε στην Κρατική Επιτροπή κατά της βίας, του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και της μισαλλοδοξίας στον αθλητισμό, ώστε όσοι τις εξέφρασαν να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν», ανέφερε μεταξύ άλλων στην επίσημη τοποθέτησή της η Ρεάλ Μαδρίτης.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα