Αντσελότι: «Δεν έχω βρει ποτέ έναν παίκτη τόσο στοχοποιημένο όσο ο Βινίσιους»

Αντσελότι: «Δεν έχω βρει ποτέ έναν παίκτη τόσο στοχοποιημένο όσο ο Βινίσιους»

Newsroom
Αντσελότι

bet365

Στην συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Θέλτα, ο προπονητής της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι, στάθηκε στο θέμα του Βινίσιους Τζούνιορ.

Ο Κάρλο Αντσελότι εξέφρασε την αγανάκτησή του για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν αντίπαλοι παίκτες κι οπαδοί τον Βινίσιους Τζούνιορ. Στάθηκε πολύ στην συμπεριφορά του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή και τις συζητήσεις που κάνει μαζί του, μέσω των οποίων προσπαθεί να διορθώσει τις αντιδράσεις του στο παιχνίδι για τις οποίες καταλήγει να... ξεχωρίζει μετά τα ματς (όπως για παράδειγμα το σπρώξιμο στον Όρμπαν στο Champions League).

«Έχω κοιτάξει λίγο πίσω στην ιστορία και στις στατιστικές... και δεν έχω δει ποτέ έναν ποδοσφαιριστή να διώκεται τόσο πολύ όσο ο Βινίσιους. Του λένε και του κάνουν τα πάντα, τι πρέπει να κάνει; Τον κλωτσάνε, τον προσβάλλουν, τον σφυρίζουν. ...σκοράρει γκολ και δίνει ασίστ. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να αλλάξουν τη στάση απέναντι στον Βινίσιους. Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει συμβεί ένας παίκτης με τέτοιο ταλέντο να υποφέρει τόσο πολύ. Στο Βαγιέκας του έδωσαν ένα χτύπημα καράτε στο κεφάλι και δεν υπήρξε κίτρινη κάρτα και τώρα ζητούν κόκκινη κάρτα για αυτό, λόγω ενός σπρωξίματος εναντίον της Λειψίας. Όταν πρέπει να κάνεις μια αξιολόγηση για κάτι, δεν χρειάζεται να φοράς φανέλες», δήλωσε ο προπονητής.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα