Ατλέτικο Μαδρίτης: Συνελήφθη οπαδός της που απείλησε να σκοτώσει 8χρονο κορίτσι λόγω... Βινίσιους!

dj3fwptx0aeyaeg

bet365

Οπαδός της Ατλέτικο Μαδρίτης απείλησε να σκοτώσει 8χρονο κορίτσι, το οποίο φορούσε φανέλα του Βινίσιους και η Αστυνομία της Μαδρίτης τον συνέλαβε.

Απίστευτα πράγματα στην Ισπανία! Οπαδός της Ατλέτικο Μαδρίτης απείλησε να σκοτώσει 8χρονο κορίτσι επειδή φορούσε φανέλα του Βινίσιους και στη συνέχεια συνελήφθη από την Αστυνομία της Μαδρίτης.

Το συμβάν συνέβη στις 24 Σεπτεμβρίου, πριν από το ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Ρεάλ κοντά στο «Μετροπολιτάνο». Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «okdiario», ένας οπαδός των Ροχιμπλάνκος πλησίασε τη μικρή φίλη της Βασίλισσας και άρχισε να την προσβάλλει με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς και στη συνέχεια απείλησε να σκοτώσει το 8χρονο κορίτσι.

Το κοριτσάκι τη στιγμή της επίθεσης ήταν στην αγκαλιά της θείας της όταν ο συγκεκριμένος οπαδός την πλησίασε και της είπε: «Μαύρο σκ@τό θα σε σκοτώσουμε», χτυπώντας το χέρι της 45χρονης γυναίκας.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο η Ρεάλ όσο και η Ατλέτικο ήρθαν σε επαφή με την οικογένεια του, εκφράζοντας τη στήριξή τους. Για την ώρα, η Αστυνομία δεν έχει εξακριβώσει αν ο συλληφθέντας ανήκει σε κάποιο group των οργανωμένων οπαδών των Κολτσονέρος ή αν είναι απλά μέλος τους.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα