Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε μετάθεση του τελευταίου ματς της La Liga λόγω... Τέιλορ Σουίφτ!

Νίκος Κικίδης
Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε μετάθεση του τελευταίου ματς της La Liga λόγω... Τέιλορ Σουίφτ!

bet365

Η συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στις 30 Μαΐου έχει προκαλέσει προβλήματα στο πρόγραμμα της Ρεάλ, η οποία προσπαθεί να μεταθέσει την τελευταία αγωνιστική σε διαφορετική ημερομηνία.

Το νέο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» προσθέτει τις τελευταίες πινελιές του ενόψει των εγκαινίων τον προσεχή Ιούνιο, όμως το ανανεωμένο πρόγραμμα που έχει προετοιμάσει η Ρεάλ είναι ήδη γεμάτο.

Ένας από τους παράγοντες πίσω από την ανακατασκευή άλλωστε του γηπέδου ήταν η διοργάνωση κι άλλων αθλητικών δραστηριοτήτων όπως αγώνες τένις και NFL, αλλά και η δημιουργία ενός χώρου φιλόξενου προς τις συναυλίες αστέρων παγκόσμιου βεληνεκούς.

Στην τελευταία κατηγορία εμπίπτει και η συμφωνία με την διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Τέιλορ Σουίφτ, για μια συναυλία στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» στις 30 Μαΐου του 2024, με την ημερομηνία ωστόσο να έχει προκαλέσει ορισμένες επιπλοκές στο πρόγραμμα των Μαδριλένων.

Όπως αναφέρει το «Athletic» η Ρεάλ ζήτησε από τη La Liga τη μετάθεση της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στη Μπέτις στη Μαδρίτη που είναι προγραμματισμένη για τις 24 Μαΐου προκειμένου να έχουν παραπάνω χρόνο για να προετοιμάσουν το γήπεδο για τη συναυλία.

Παρόλα αυτά εφόσον μια εκ των Ρεάλ ή Μπέτις ακόμα παλεύει για κάτι στη σεζόν (τίτλος ή ευρωπαϊκό εισιτήριο) ο αγώνας τους θα πρέπει να διεξαχθεί την ίδια ώρα μαζί με τις υπόλοιπες αναμετρήσεις, όπως είθισται στην Ισπανία την τελευταία αγωνιστική.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα