Κατέθεσε ο Ντάνι Άλβες: «Με άγγιξε στα γεννητικά όργανα, θα μπορούσε να φύγει ανά πάσα στιγμή»

Newsroom
dani_alves

bet365

Τη δική του εκδοχή έδωσε ο Ντάνι Άλβες στη χθεσινή του κατάθεση ενώπιον του Εισαγγελέα στο δικαστήριο που αφορά την υπόθεση για την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος μίας 23χρονης γυναίκας.

Το απόγευμα της Τετάρτης (7/02) ολοκληρώθηκε το δικαστήριο που αφορά την υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης για την οποία κατηγορείται ο Ντάνι Άλβες σε βάρος μιας 23χρονης γυναίκας.

Οι εισαγγελείς τόνισαν ότι πρέπει να φυλακιστεί για εννέα χρόνια εάν καταδικαστεί για τον βιασμό μιας γυναίκας σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης, στις 30 Δεκεμβρίου 2022. Ο Βραζιλιάνος επιβεβαίωσε στο παρελθόν ότι είχε σεξουαλική επαφή με μια γυναίκα στην τουαλέτα του νυχτερινού κέντρου, ωστόσο επέμεινε ότι ήταν συναινετικό.

Χθες ο άλλοτε άσος της Μπαρτσελόνα κατέθεσε ενώπιον του Εισαγγελέα τονίζοντας για ακόμη μια φορά ότι δεν επιτέθηκε σεξουαλικά στο φερόμενο θύμα.

«Πρώτα ο σερβιτόρος έφερε δύο κορίτσια και μετά έφτασε η 23χρονη κι οι φίλοι τους. Η συζήτηση άρχισε, αρχίσαμε να χορεύουμε, να μιλάμε, τους πλησίασα αλλά με σεβασμό. Άρχισε να χορεύει πιο κοντά μου, έκανε twerking κι αρχίσαμε να νιώθουμε πιο οικεία.

Της είπα να πάει πρώτα στην τουαλέτα και να μπει μετά. Πήγα και περίμενα λίγο, νόμιζα ότι δεν θα έρθει. Ήμουν έτοιμος να φύγω όταν είδα ότι έμπαινε. Άρχισε να μου ξεκουμπώνει το παντελόνι, τη βοήθησα. Άρχισε να μου κάνει στοματικό και μετά ανέβηκε από πάνω μου. Θα μπορούσε να φύγει ανά πάσα στιγμή.

Την έπιασα από τη μέση και όταν πήγα να εκσπερμάτισω προσπάθησα να το κάνω έξω από τα γεννητικά της όργανα. Της είπα ότι δεν ήθελα να βγούμε μαζί έξω. Δεν είμαι βίαιος άντρας, δεν της άρπαξα καθόλου τα μαλλιά», υποστήριξε σε πρώτο βαθμό ο Άλβες.

Από την άλλη, ο Εισαγγελέας τέθηκε υπέρ του φερόμενου θύματος, κάνοντας και ειδική αναφορά στις πολλές εκδοχές που έχει παρουσιάσει ο Βραζιλιάνος όλο αυτό το διάστημα.

«Έχει δώσει τόσες καταθέσεις που έχουμε ήδη χάσει. Σήμερα μας είπε ότι ήταν μεθυσμένος. Πιστεύω ειλικρινά ότι όλη αυτή η σειρά εκδοχών οφείλεται στο ότι ένιωσε ότι δεν θα τιμωρηθεί.

Ήρθε στο ανακριτικό δικαστήριο εξαιρετικά ήρεμος. Οι αλλαγές των εκδοχών του ήταν εντυπωσιακές. Ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Δεν το έκανε γιατί εκείνη δεν ήταν πρόθυμη να έχει σεξουαλικές επαφές που ήθελε. Γιατί δεν είπαν αντίο; Και γιατί έκλαιγε στον διάδρομο; Και τώρα προσθέτει ότι ήταν μεθυσμένος. Ότι ήταν πολύ μεθυσμένος εκείνο το βράδυ. Δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο που να επιβεβαιώνει ότι ήταν μεθυσμένος. Είναι εντελώς αδύνατο να πω ότι ήταν μεθυσμένος».

Ο δικηγόρος που ενεργεί για λογαριασμό της γυναίκας, ζήτησε να του επιβληθεί η μέγιστη ποινή φυλάκισης 12 ετών εάν κριθεί ένοχος.

 

Τελευταία Νέα