Μπαρτσελόνα: Έχει δεχθεί ήδη προτάσεις για Αραούχο, Ντε Γιονγκ και Ραφίνια!

Μπαρτσελόνα: Έχει δεχθεί ήδη προτάσεις για Αραούχο, Ντε Γιονγκ και Ραφίνια!

Νίκος Κικίδης
Αραούχο

bet365

Η Μπαρτσελόνα πρέπει να πουλήσει το καλοκαίρι και οι ομάδες της Ευρώπης την έχουν περικυκλώσει, με τους Καταλανούς να έχουν δεχθεί ήδη προτάσεις για τους Ντε Γιονγκ, Ραφίνια και Αραούχο.

Μονόδρομος μοιάζει η πώληση σημαντικών παικτών για τη Μπαρτσελόνα το επόμενο καλοκαίρι, μιας και η μέθοδος των προηγούμενων ετών με τους οικονομικούς μοχλούς δείχνει να έχει περιοριστεί σαν ενδεχόμενο.

Κάπως έτσι πολλοί σύλλογοι της Ευρώπης έχουν μυρίσει... αίμα στα νερά της Καταλονίας, με τους Μπλαουγκράνα να έχουν δεχτεί ήδη προτάσεις για τρεις ποδοσφαιριστές!

Σύμφωνα με τη «Sport» πρόκειται για τους Ρόναλντ Αραούχο, Φρένκι Ντε Γιονγκ και Ραφίνια, με διάφορους μάνατζερ να έχουν μεταφέρει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων στους διοικητικούς ηγέτες των Καταλανών.

Αν και στο δημοσίευμα δεν αποσαφηνίζεται από που προήλθαν οι προσφορές, η φημολογία στρέφεται γύρω από τις Τότεναμ και Μπάγερν! Συγκεκριμένα προηγούμενα ρεπορτάζ θέλουν τους Spurs να έχουν στείλει πρόταση ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ντε Γιονγκ, ενώ ψηλά στη λίστα τους παραμένει και ο Ραφίνια τον οποίο παρακολουθούν από το καλοκαίρι του 2022.

Σε ό,τι αφορά τον Αραούχο έχει αρχειοθετηθεί ήδη το ενδιαφέρον της Μπάγερν και ιδίως του Τόμας Τούχελ, με τη Μπαρτσελόνα να απαιτεί μια προσφορά που θα ξεπερνάει τα 70 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να πει το «ναι» στην πώληση του Ουρουγουανού.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα