Σιμεόνε: «Θαυμάζω τον Φλορεντίνο Πέρεθ»

Newsroom
Σιμεόνε: «Θαυμάζω τον Φλορεντίνο Πέρεθ»

bet365

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε της Ατλέτικο Μαδρίτης μίλησε για το ντέρμπι με την Ρεάλ την Κυριακή και τόνισε μεταξύ άλλων πως θαυμάζει τον πρόεδρο της «Βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε μίλησε αποκλειστικά στο ESPN για το επερχόμενο ντέρμπι πρωταθλήματος με την Ρεάλ Μαδρίτης (04/02-22:00) και προχώρησε μεταξύ άλλων στην απρόσμενη δήλωση πως θαυμάζει τον πρόεδρο της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ.

Όπως εξήγησε ο Αργεντινός τεχνικός, ο Ισπανός επιχειρηματίας διαχειρίζεται τον σύλλογο υποδειγματικά, αφού οι τεράστιοι παίκτες που έχει μπορεί να φεύγουν, αλλά εκείνος παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά το απόσπασμα αυτό των δηλώσεών του:

«Έχουν έναν εξαιρετικό προπονητή που διαχειρίζεται πολύ καλά την ομάδα κι έχουν έναν πολύ ισχυρό πρόεδρο. Ο Φλορεντίνο διοικεί έναν σύλλογο που είναι ο καλύτερος στον κόσμο.

Τον θαυμάζω για το πώς συνεχίζει να απαιτεί από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη Ρεάλ το καλύτερο. Ο Ρονάλντο φεύγει, ο Ράμος φεύγει, ο Μπενζεμά φεύγει, ο Κασίγιας φεύγει. Φεύγουν, αλλά ο σύλλογος συνεχίζει γιατί το διαχειρίζονται υποδειγματικά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα