Μαγιόρκα - Μπέτις 0-1: «Διπλό» Ευρώπης με βασικό Σωκράτη

betis_winnn

bet365

Χάρη στο πανέμορφο τέρμα του Αλτίμιρα η Μπέτις του βασικού και αναντικατάστατου Σωκράτη Παπασταθόπουλου υπέταξε τη Μαγιόρκα εκτός έδρας και συνεχίζει «δυνατά» για την πρόκριση στην Ευρώπη.

Μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα, η Μπέτις επέστρεψε στις νίκες και παρέμεινε στις... ράγες για την πρόκριση στην Ευρώπη. Οι Βερδιμπλάνκος πήραν το «διπλό» στις Βαλεαρίδες Νήσους κόντρα στη Μαγιόρκα με το ισχνό 1-0 και ανέβηκαν στην 7η θέση της La Liga, δύο βαθμούς πίσω από την 6η Ρεάλ Σοσιεδάδ. Φανέλα βασικού πήρε ξανά από τον Πελεγκρίνι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος «έγραψε» ακόμα ένα 90λεπτο.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο 22χρονος Σέρχι Αλτίμιρα, ο οποίος με πανέμορφο φαλτσαριστό πλασέ εκτός περιοχής νίκησε τον Ράικοβιτς και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα