Ατλέτικο Μαδρίτης: Κλείνει τον Κιν με δανεισμό από τη Γιουβέντους

Βασίλης Μπαλατσός
Γκολ του Μόιζε Κιν

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης τα έχει βρει με τη Γιουβέντους για τον δανεισμό του 23χρονου Ιταλού επιθετικού Μόιζε Κιν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκλεισε το «wonder kid» της Αντβέρπ, Άρθουρ Βερμίρεν και είναι κοντά στο να κλείσει ακόμα μια σημαντική προσθήκη. Ο λόγος για τον Μόισε Κιν της Γιουβέντους με τους Ροχιμπλάνκος να τα έχουν βρει προφορικά με τους Ιταλούς για τον δανεισμό του 23χρονου επιθετικού.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι Μαδριλένοι θα δώσουν χαμηλό ενοίκιο στους Μπιανκονέρι της τάξης των 500.000 ευρώ, ενώ θα καλύψουν ολόκληρο το συμβόλαιο του. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πέσουν οι τελικές υπογραφές και να οριστικοποιηθεί το deal.

O Iταλός με ρίζες από την Ακτή Ελεφαντοστού αγωνίζεται κυρίως ως σέντερ φορ αλλά μπορεί να παίξει και ως εξτρέμ. Προέρχεται από τις ακαδημίες της Γιουβέντους, τον Αύγουστο του 2019 πουλήθηκε στην Έβερτον αντί 27,5 εκατομμυρίων ευρώ και το περασμένο καλοκαίρι οι Μπιανκονέρι τους αγόρασαν από τους Βρετανούς αντί 30 εκατ. ευρώ. Την τρέχουσα σεζόν μετράει 12 εμφανίσεις με κάτω από 500 αγωνιστικά λεπτά, ενώ δεν έχει γκολ ή ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα