Ρεάλ Μαδρίτης μεταγραφές: Δεν «καίγεται» για τον Μπαπέ, στα υπόψιν της και ο Χάαλαντ

mbappe_chl_psg

bet365

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αλλάξει την στάση της στο θέμα του Μπαπέ και δεν «καίγεται» να τον κάνει δικό της.

Η έγκυρη ισπανική ιστοσελίδα «Relevo» δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ για την υπόθεση της μεταγραφής του Κιλιάν Μπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης, δίνοντας μία νέα διάσταση στο θέμα, αφού υπογραμμίζει πως οι Μαδριλένοι έχουν αλλάξει στάση σχετικά με το θέμα αυτό και δεν «καίγονται» πλέον τόσο πολύ για την απόκτησή του.

Οι διοικούντες της Ρεάλ δεν πρόκειται πλέο να παλέψουν με την ίδια ζέση την υπόθεση αυτή, αφού θεωρούν πως η ομάδα τους έχει ήδη αρκετούς σούπερ σταρ (Βινίσιους, Μπέλινγκχαμ ενώ έρχεται και ο Έντρικ για το μέλλον) και θέλουν από τον ίδιο τον Μπαπέ να καταδείξει από μεριάς την επιθυμία του να έρθει στην ισπανική πρωτεύουσα βοηθώντας όσο μπορεί στην μεταγραφή.

Φυσικά, υπάρχουν πάντα και οι εναλλακτικές επιλογές, αν η «βασίλισσα» αποφασίσει τελικά να προχωρήσει σε μία μεγάλη μεταγραφική κίνηση, όπως είναι αυτή του Έρλινγκ Χάαλαντ, που έχει εκφράσει την επιθυμία του να παίξει κάποια στιγμή στην Ρεάλ Μαδρίτης και σίγουρα είναι μία περίπτωση που ενδιαφέρει πολύ τους Μαδριλένους, οι οποίοι δεν έχουν αυτή τη στιγμή σέντερ φορ τοπ επιπέδου.

Υπενθυμίζουμε πως πρόσφατα υπήρξε ένα δημοσίευμα για συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για το καλοκαίρι, αλλά εκείνη διαψεύστηκε τόσο από την Παρί όσο και από τον κύκλο του Γάλλου ποδοσφαιριστή.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα