Μπιέλσα: «Είναι δύσκολο να βρεις παίκτες σαν τον Μόντριτς στο ποδόσφαιρο»

Παρουσίαση Μπιέλσα

bet365

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα ονόμασε τη θέση «οκτώ» στο ποδόσφαιρο «Λούκα Μόντριτς», γιατί όπως είπε είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις παίκτη με τα προσόντα που διαθέτει ο θρυλικός Κροάτης.

Ο πολύπειρος Αργεντινός προπονητής, Μαρσέλο Μπιέλσα, αποκάλυψε ότι ονόμασε τη θέση «οκτώ» στον αγωνιστικό χώρο από τον καλύτερο Κροάτη ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, Λούκα Μόντριτς. Οι λόγοι είναι αρκετά απλοί και ο ομοσπονδιακός κόουτς της Ουρουγουάης είπε σχετικά: «Το πιο δύσκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι να βρεις έναν παίκτη στη θέση "οκτώ". Την αποκάλεσα "Μόντριτς" γιατί ένας παίκτης σε αυτή τη θέση πρέπει να παίζει αμυντικά ως "εξάρι" και να επιτίθεται ως "δεκάρι"».

«Ο Μόντριτς έχει απίστευτες ικανότητες να παίζει αμυντικά και την ικανότητα να επιτίθεται. Καταλαβαίνει απόλυτα το παιχνίδι και προς τις δύο κατευθύνσεις», πρόσθεσε ο αγαπημένος «τρελός» του ποδοσφαίρου.

Ο Κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να παίζει εξαιρετικά παρότι στα 38 του. Για πολλούς παραμένει στους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Ο Μόντριτς έχει συμβόλαιο με τη «βασίλισσα» μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, αλλά δύσκολα οι δύο πλευρές θα επεκτείνουν τη συνεργασία τους το επόμενο καλοκαίρι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα