Κάντιθ - Ρεάλ Μαδρίτης 0-3: Πρώτη με... κατά λάθος ήρωα τον Ροντρίγκο (vid)

bet365

Ενοχλήσεις άφησαν τελευταία στιγμή τον Μπραΐμ Ντίαθ εκτός ενδεκάδας της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ροντρίγκο, ο οποίος μπήκε στην θέση του, οδήγησε με δύο γκολ (το πρώτο γκολάρα) την Βασίλισσα σε άνετη νίκη στην έδρα της Κάντιθ (3-0), η οποία την ανέβασε στην πρώτη θέση της La Liga, με ματς περισσότερο από την Τζιρόνα.

Είναι ένας από τους πρωταγωνιστές στη τωρινή Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά εξαιτίας της κούρασης από το ταξίδι στην Βραζιλία για τους αγώνες της εθνικής του ομάδας, ο Κάρλο Αντσελότι τον είχε αφήσει εκτός από την αρχική ενδεκάδα του αγώνα με την Κάντιθ.

Στην προθέρμανση, όμως, ο Μπραΐμ Ντίαθ ένιωσε ενοχλήσεις, ο Ροντρίγκο (περί ου ο λόγος) πήρε την θέση του και, με δύο γκολ, οδήγησε την Βασίλισσα σε άνετη εκτός έδρας νίκη (3-0) και στην πρώτη θέση της La Liga, στο +4 από την Μπαρτσελόνα, με ματς περισσότερο από την Τζιρόνα, η οποία υποδέχεται αύριο (Δευτέρα 27/11, 22:00) την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο δεξιός μπακ Χοσέμπα Θαλδούα και ο κεντρικός αμυντικός Φάλι επέστρεψαν από τραυματισμό και τιμωρία αντίστοιχα στην ενδεκάδα, με τον Σέρχιο Γκονθάλεθ να έχει ξανά στη διάθεσή του και τον εξτρέμ Ιβάν Αλέχο με τον επιθετικό Ρουμπέν Σομπρίνο.

Γεμάτο το απουσιολόγιο του Αντσελότι (Κουρτουά, Κέπα, Μιλιτάο, Τσουαμενί, Καμαβινγκά, Βινίσιους Ζούνιορ, Γκιουλέρ), ο οποίος είχε και πάλι στη διάθεσή του τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ, μετά τον ελαφρύ τραυματισμό του Άγγλου μέσου στον ώμο.

Γκολ - ποίημα του Ροντρίγκο

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Κρις Ράμος νίκησε στον αέρα τον Αντόνιο Ρούντιγκερ, αλλά η κεφαλιά του έφυγε άουτ, εκτός της εστίας του Αντρέι Λούνιν.

Από το πιθανό 1-0 στο 11’ περάσαμε στο... πραγματικό 0-1 τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Ροντρίγκο «χόρεψε» τέσσερις αμυντικούς της Κάντιθ μέσα στην περιοχή και, με καταπληκτικό curler, έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Χερεμίας Λεδέσμα.

Η γκολάρα του Βραζιλιάνου πείσμωσε την Κάντιθ, η οποία πίεζε ψηλά και έκλεβε μπάλες, χωρίς πάντως να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στην άμυνα της Βασίλισσας μέχρι το 39’, όταν ο Λούνιν έβγαλε σωτήρια απόκρουση σε σουτάρα του Ρουτζέ Μαρτί έξω από την περιοχή.

«Καθάρισαν» Ροντρίγκο - Μπέλινγκχαμ

Η Ρεάλ πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη στο σκορ, αλλά με την Κάντιθ να δίνει την εντύπωση ότι είναι για τα καλά μέσα στο παιχνίδι, χάνοντας περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες, πέραν βεβαίως από την γκολάρα του Ροντρίγκο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Χοσέλου έχασε ένα από τα γκολ που δεν... χάνονται ύστερα από προσπάθεια του Ροντρίγκο, ο Λούκα Μόντριτς είχε σουτ στο δοκάρι και, στο 64’, ο Ροντρίγκο έβαλε τέλος στην... σεμνή τελετή, μετά από αντεπίθεση και πολύ ωραία ενέργεια και πλασέ.

Ο Μάξι Γκόμες έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία για να κρατήσει «ζωντανούς» τους γηπεδούχους, ο Μόντριτς αποχώρησε τραυματίας (ναι, και αυτός!) και, στο 74’, ο Μπέλινγκχαμ έβαλε το κερασάκι με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή μετά από νέα αντεπίθεση, φτάνοντας τα έντεκα γκολ στην La Liga, όπου είναι πρώτος σκόρερ με διαφορά.

Κάντιθ (Σέρχιο Γκονθάλεθ): Λεδέσμα (79’ λ. τρ. Χιλ) - Θαλδούα (Οκάμπο), Φάλι, Βίκτορ Τσουστ (66’ Ιβάν Αλέχο), Χαβιέρ Ερνάντεθ - Ναβάρο (57’ Ματσίς), Αλκαράθ, Άλεξ, Λούκας Πιρές - Κρις Ράμος (66’ Μάξι Γκόμες), Ρουτζέ Μαρτί.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Λούνιν - Ντάνι Καρβαχάλ (86’ Φραν Γκαρθία), Ρούντιγκερ, Νάτσο, Μεντί - Βαλβέρδε (86’ Νίκο Πας), Κρόος, Μόντριτς (70’ λ. τρ. Ντάνι Θεμπάγιος) - Μπέλινγκχαμ (78’ Λούκας Βάθκεθ) - Χοσέλου, Ροντρίγκο (78’ Γκονθάλο Γκαρθία).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα