Ατλέτικο Μαδρίτης: Διαλύει τα φράγματα των διακρίσεων με πρωτοβουλία υπέρ της συμπερίληψης (vid)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Διαλύει τα φράγματα των διακρίσεων με πρωτοβουλία υπέρ της συμπερίληψης (vid)

atletico_madrid

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης με το σύνθημα «Αγαπάμε το ποδόσφαιρο», παρουσίασε το νέο έργο της με σκοπό την οικοδόμηση μιας ισότιμης ποδοσφαιρικής κοινότητας.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης με το σύνθημα «Αγαπάμε το ποδόσφαιρο» παρουσίασε το νέο έργο της με στόχο την οικοδόμηση μιας ποδοσφαιρικής κοινότητας με τις αξίες της διαφορετικότητας, της συμπερίληψης, του σεβασμού και της ανεκτικότητας.

Κύριος στόχος της εν λόγω δράσης είναι η ευαισθητοποίηση και η διαπαιδαγώγηση των νέων γενιών ποδοσφαιριστών, προωθώντας και υποστηρίζοντας δράσεις σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα, αθλητικούς και άλλους κοινωνικούς φορείς. Οι Ροχιμπλάνκος δημιούργησαν μια ειδική ιστοσελίδα στην οποία παρουσιάζουν όλες τις δράσεις τους κατά των διακρίσεων. Ποδόσφαιρο κατά του σχολικού εκφοβισμού, παιχνίδι για όλους ανεξάρτητα με την ταυτότητά τους. Οι ποδοσφαιριστές τους λένε τις δικές τους ιστορίες, καλούν τους γονείς να δείξουν τον σωστό δρόμο στα παιδιά τους και ο σύλλογος δείχνει την ξεκάθαρη διάθεσή του να προσφέρει ώστε το ποδόσφαιρο να γίνει πιο ανοικτό και προσιτό για τον καθένα.

«Ένα παιδί που πάει στο γήπεδο δεν πρόκειται να αποδκιμάσει κανέναν. Απλά μιμείται ό,τι κάνει ο μπαπάς ή ο περίγυρός του», ανέφερε για παράδειγμα ο Αντουάν Γκριεζμάν, ενώ στην καμπάνια συμμετέχουν και θρύλοι της ομάδας, όπως ο Φερνάντο Τόρες.

«Ο σεβασμός και η ανεκτικότητα είναι θεμελιώδεις στην κοινωνία μας και μαζί πρέπει να διασφαλίσουμε ότι αποτελούν δύο πυλώνες του ποδοσφαίρου», τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Μιγκέλ Άνχελ Χιλ Μαρίν.

Το μότο «Αγαπάμε το ποδόσφαιρο» είναι ένα σχέδιο του συλλόγου της La Liga που προετοιμαζόταν για καιρό, με την ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για τον συγκεκριμένο σκοπό, να επισημαίνει ότι επιθυμία του «We Love Football» είναι να σπάσει τα φράγματα της ανισότητας και κάθε είδους διάκρισης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα