Αλμερία - Βαλένθια 2-2: Ματσάρα χωρίς νικητή

Βασίλης Μπαλατσός
diego_lopez_valencia

bet365

Σε ένα ματς με καλό ρυθμό, φάσεις και τέσσερα γκολ η Αλμερία αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Βαλένθια με σκορ 2-2 και δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο.

Η Βαλένθια κατάφερε να προηγηθεί δις κόντρα τη Αλμερία, όμως οι Ροχιμπλάνκος ισοφάρισαν σε 2-2 και κατάφεραν να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους δέκα πόντους σε έξι αγωνιστικές, ενώ οι οι γηπεδούχοι πήραν μόλις τον δεύτερο τους βαθμό και ακόμα δεν έχουν πανηγυρίσει νίκη.

H Βαλένθια άνοιξε το σκορ στο 14' όταν ο Ντιέγκο Λόπεθ έφυγε στην αντεπίθεση, πάτησε περιοχή από τα αριστερά και πλάσαρε τον Μαξιμιάνο για το 0-1. Η Αλμερία ισοφάρισε στο 59' με προβολή του Σέρχιο Αρίμπας και οι Νυχτερίδες πήραν εκ νέου προβάδισμα με το διαγώνιο σουτ στο 63'. Πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Αρίμπας, ο οποίος στο 69' πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ του Ακιέμε και ισοφάρισε σε 2-2 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα