Τζιρόνα - Μαγιόρκα 5-3: Ασταμάτητοι οι Καταλανοί με πεντάρα κορυφής

Newsroom
Τζιρόνα

bet365

Οι υψηλές πτήσεις συνεχίζονται για τη Τζιρόνα, η οποία επιβλήθηκε με το χορταστικό 5-3 επί της Μαγιόρκα και πάτησε προσωρινά στην κορυφή της La Liga.

Το τρένο της Τζιρόνα συνεχίζει ακάθεκτο προς την κορυφή! Οι Καταλανοί διέλυσαν με 5-3 τη Μαγιόρκα και έφτασαν τις πέντε σερί νίκες στη La Liga, σκαρφαλώνοντας έτσι στην πρώτη θέση της La Liga ματς, αλλά περισσότερο από τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

Παρά το προβάδισμα των φιλοξενούμενων με το πέναλτι του Μουρίκι στο 4΄οι Καταλανοί δεν πτοήθηκαν και έφτασαν σε σκορ θριάμβου πριν από το ημίχρονο. Λόπες, Ντόφμπικ, Μαρτίν και Ερέρα έγραψαν το 4-1, με τον Σάλβιο στο 57΄να ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Το μόνο που κατάφερε τελικά η Μαγιόρκα ήταν να κλείσει την ψαλίδα, μειώνοντας στο τελικό 5-3 χάρη στα δυο γκολ του Πρατς στο φινάλε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα