Γοδίν: «Δεν πιστεύω ότι το Champions League χρωστάει κάτι στην Ατλέτικο...»

Γοδίν: «Δεν πιστεύω ότι το Champions League χρωστάει κάτι στην Ατλέτικο...»

Γοδίν: «Δεν πιστεύω ότι το Champions League χρωστάει κάτι στην Ατλέτικο...»

bet365

Ο Ντιέγκο Γοδίν, που πρόσφατα αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, παραχώρησε εκτενή συνέντευξη στην «Marca».

«Δεν νομίζω ότι το Champions League χρωστάει τίποτα στην Ατλέτικο. Τα πράγματα τα επιδιώκεις και τα κερδίζεις με βάση την την αξία τους. Αυτό που καταφέραμε είναι επειδή παλέψαμε για αυτό, το αξίζαμε… και αυτό που δεν καταφέραμε είναι επειδή δεν μπορούσαμε ή ο αντίπαλος τα πήγε καλύτερα», ήταν τα λόγια του Ουρουγουανού άλλοτε αρχηγού της Ατλέτικο Μαδρίτης Ντιέγκο Γοδίν, όταν ρωτήθηκε για το αν η μοίρα ή ίδια η διοργάνωση του Champions League οφείλει κάτι στην Ατλέτι (μετά τους δύο χαμένους τελικούς το 2014 και το 2016).

Μιλώντας για τη θητεία του στην ερυθρόλευκη πλευρά της Μαδρίτης, σημείωσε: «Ήταν εννιά χρόνια με την Ατλέτικο. Πολλοί τίτλοι, πολλοί αγώνες, πολλές όμορφες στιγμές και κάποιες που δεν ήταν τόσο όμορφες, αλλά ήταν στιγμές μεγάλων μαθημάτων. Το κυριότερο είναι ότι ο κόσμος ένιωσε ταυτισμένος μαζί μας, με τους παίκτες, με τον σύλλογο, με τον Τσόλο. Και αναμφίβολα, εκείνο το γκολ εναντίον της Μπάρτσα έστεψε μια θεαματική χρονιά που μας χάρισε τον τίτλο της La Liga ενάντια στην καλύτερη Μπαρτσελόνα στην ιστορία, με τον Μέσι και ενάντια σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ρεάλ Μαδρίτης στην ιστορία, με τον Κριστιάνο. Ένας πολύ σημαντικός στόχος για μένα και για τον σύλλογο».

Για το αν βλέπει την ίδια δέσμευση και τα ίδια χαρακτηριστικά μιας ομάδας Τσόλο στη σημερινή Ατλέτι «Ειναι διαφορετικο. Ούτε καλύτερα ούτε χειρότερα, είναι διαφορετική ομάδα. Ήμασταν μια ομάδα ανθρώπων με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, παίζαμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Σήμερα, παίζουν διαφορετικά, ακόμη και με διαφορετικά συστήματα παιχνιδιού και διαφορετικούς παίκτες. Με τον ίδιο προπονητή, το ίδιο πάθος, την ίδια καρδιά, την ίδια αγάπη για τον σύλλογο, αλλά ένα διαφορετικό σύνολο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα