La Liga: «Κόλλησε» στη Μαγιόρκα η Αθλέτικ Μπιλμπάο, «λύτρωσε» τη Τζιρόνα ο Πορτού

Βασίλης Μπαλατσός
Μαγιόρκα - Μπιλμπάο

bet365

Η ανώτερη Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε «γκέλαρε» και έμεινε στην ισοπαλία δίχως σκορ κόντρα στην Μαγιόρκα. «Καθάρισε» στο φινάλε ο Πορτού για την Τζιρόνα κόντρα στη Λας πάλμας.

Απώλεια βαθμών για την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Μετά από δυο αγωνιστικές με ισάριθμα τρίποντα η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είχε το πρώτο της «Χ», καθώς έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) στην έδρα της Μαγιόρκα. Δεύτερος βαθμός σε τέσσερις αγωνιστικές της La Liga για τους γηπεδούχους.

Οι Βάσκοι ήταν ανώτεροι, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχαν 67% κατοχής εκτός έδρας, όμως δεν ήταν ουσιαστικοί και δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ που θα τους έδινε τρίτη διαδοχική νίκη.

Ο Πορτού «υπέγραψε» το 3/3 της Τζιρόνα

Η Τζιρόνα έχει μπει εντυπωσιακά στη La Liga. Οι Ερυθρόλευκοι τα βρήκαν «σκούρα» κόντρα στην ανταγωνιστική Λας Πάλμας, όμως με γκολ στο φινάλε πήραν τη νίκη με 1-0. Στο 30' ο Άλεξ Σουάρεθ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ του ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση του VAR για οφσάιντ. Στο 88' ο Κουτό με κεφαλιά πάσα από το δεύτερο δοκάρι βρήκε τον Πορτού, ο οποίος με γυριστή κεφαλιά πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς.

Τρίτη δαιδοχική νίκη για τους Τζιρονίστας, οι οποίο σε τέσσερις αγωνιστικές της La Liga έχουν επτά βαθμούς. Χωρίς τρίποντο παραμένει η Λας Πάλμας, η οποία μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει δυο βαθμούς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα