Πρόεδρος Ατλέτικο Μαδρίτης: «Ο Ζοάο Φέλιξ δεν θέλει να παίζει εδώ»

Πρόεδρος Ατλέτικο Μαδρίτης: «Ο Ζοάο Φέλιξ δεν θέλει να παίζει εδώ»

Νίκος Κικίδης
Πρόεδρος Ατλέτικο Μαδρίτης: «Ο Ζοάο Φέλιξ δεν θέλει να παίζει εδώ»

bet365

Ξεκάθαρος ήταν ο πρόεδρος της Ατλέτικο, Ενρίκε Θερέθο, σχετικά με τον Ζοάο Φέλιξ, τονίζοντας πως ο Πορτογάλος δεν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα.

Σε τέλμα έχουν οδηγηθεί οι σχέσεις των Ατλέτικο Μαδρίτης και Ζοάο Φέλιξ, με τον Πορτογάλο να προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει τρόπο διαφυγής από την ισπανική πρωτεύουσα.

Ο δανεισμός του άλλωστε στην Τσέλσι τελικά δεν απέκτησε ποτέ μόνιμη μορφή, αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Ατλέτικο, αλλά όλα δείχνουν ότι το «διαζύγιο» πριν από το φινάλε των μεταγραφών αποτελεί μονόδρομο.

Στις τελευταίες του δηλώσεις μάλιστα, ο πρόεδρος των Κολτσονέρος, Ενρίκε Θερέθο, επιβεβαίωσε τις φθαρμένες σχέσεις μεταξύ των δυο πλευρών, τονίζοντας πως ο Φέλιξ δεν θέλει να αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα.

«Είναι πολύ ξεκάθαρο, ο Ζοάο Φέλιξ δεν θέλει να παίζει για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Το αν τον θέλουν άλλες ομάδες, είναι ένα debate» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός.

Πλέον μένει να φανεί αν η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει το deal πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, με μια συμφωνία περί δανεισμού να φαντάζει ως το πιο πιθανό σενάριο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα