Μπενφίκα μεταγραφές: «Συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον δανεισμό του Φέλιξ»

Βασίλης Μπαλατσός
Μπενφίκα μεταγραφές: «Συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον δανεισμό του Φέλιξ»

bet365

Σύμφωνα με τον Πορτογάλο δημοσιογράφο Πέδρο Αλμέιδα η Μπενφίκα και η Ατλέτικο Μαδρίτης έδωσαν τα χέρια για τον μονοετή δανεισμό του Ζοάο Φέλιξ.

Η Μπενφίκα φέρεται να ετοιμάζεται για «βόμβα»! Σύμφωνα με τον Πορτογάλο δημοσιογράφο, Πέδρο Αλμέιδα, οι Αετοί της Λισαβόνας κατέληξαν σε οριστικό «deal» με την Ατλέτικο Μαδρίτης για να φέρουν τον Ζοάο Φέλιξ και πάλι στο «σπίτι» του.

Ο Πορτογάλος επιθετικός μοιάζει δεδομένο πως δεν θα συνεχίσει στους Ροχιμπλάνκος μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στην Τσέλσι και τις προηγούμενες εβδομάδες «συνδέθηκε» με αρκετές ομάδες, όπως η Μπαρτσελόνα.

Αν επιβεβαιωθεί το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Αλμέιδα o 23χρονος επιθετικός θα ψάξει το «restart» της καριέρας του στην ομάδα που τον... απογείωσε. Θυμίζουμε πως η Ατλέτικο είχε αγοράσει τον Φέλιξ από την Μπενφίκα αντί 127 εκατομμυρίων ευρώ. Προέρχεται από τις ακαδημίες των Αετών και με την πρώτη ομάδα μέτρησε 43 εμφανίσεις, με 20 γκολ και 11 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα