Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Συμφώνησε με την Ατλέτικο για τον δανεισμό του Ζοάο Φέλιξ

Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Συμφώνησε με την Ατλέτικο για τον δανεισμό του Ζοάο Φέλιξ

bet365

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας πολύ σημαντικής κίνησης φέρεται να βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, η οποία, σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, τα βρήκε σε όλα με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον μονοετή δανεισμό του Ζοάο Φέλιξ.

Από Ροχιμπλάνκο... Μπλαουγκράνα ο Ζοάο Φέλιξ. Ο ίδιος - με δεδομένο πως φάνταζε απίθανο να συνεχίσει στην Ατλέτικο - πρόσφατα δήλωνε πως είναι όνειρό του να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα και όπως φαίνεται η επιθυμία του θα πραγματοποιηθεί.

Κι αυτό διότι σύμφωνα με την As, οι Καταλανοί έχουν δώσει τα χέρια με τους Μαδριλένους για τον μονοετή δανεισμό του Πορτογάλου επιθετικού. Για να συμβεί αυτό μάλιστα, η Μπάρτσα χρειάστηκε να ελέγξει για τα καλά τα οικονομικά της, τα οποία εν τέλει της επέτρεψαν να διαπραγματευτεί για τον 23χρονο.

Μάλιστα το deal θα περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς. Υπενθυμίζουμε πως η Ατλέτικο είχε κάνει δικό της τον Φέλιξ το 2019 έναντι 127 εκατομμυρίων από την Μπενφίκα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα