Μπαπέ: Η Mundo Deportivo είναι βέβαιη ότι θα φοράει... λευκά την επόμενη σεζόν

Μπαπέ: Η Mundo Deportivo είναι βέβαιη ότι θα φοράει... λευκά την επόμενη σεζόν

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ θα φοράει λευκά την επόμενη σεζόν, με τη Mundo Deportivo να ανεβάζει ένα τίτίβισμα γεμάτο... μυστήριο.

Την ώρα που άπαντες περιμένουν να δουν τι θα συμβεί με το μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ, στην Ισπανία εμφανίζονται βέβαιοι για ένα μόνο πράγμα: Ότι θα φοράει λευκά την επόμενη σεζόν!

Μέσω ενός τιτιβίσματός της, η Mundo Deportivo, εμφανίζεται απόλυτη για το μέλλον του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν. Κι αυτό τον θέλει στα λευκά! Τώρα θα είναι στα λευκά της Ρεάλ Μαδρίτης ή στα λευκά της Παρί όπως τον βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία... ουδείς γνωρίζει.

«Ναι ή ναι, ο Kιλιάν Μπαπέ θα φορά λευκά την επόμενη σεζόν». Αυτό είναι το όχι και τόσο μυστήριο μήνυμα του εν λόγω Μέσου που έχει φωτογραφία των Μπαπέ με μια λευκή εμφάνιση της Παρί.

Πάντως, ενώ βρισκόμαστε σ' αυτό το κρίσιμο σημείο και η Ρεάλ Μαδρίτης παραμονεύει ο Γάλλος μοιράστηκε στα social media το πρόγραμμα του πρωταθλήματος της PSG για την επόμενη σεζόν, μια κίνηση που φαίνεται να δείχνει ότι ο ποδοσφαιριστής σκοπεύει να αγωνιστεί στο Παρίσι το 2023/24.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα