Δικηγόρος του οπαδού της Βαλένθια: «Ο πελάτης μου απλά έξυσε τη μασχάλη του, ο Βινίσιους έχει αλαζονικές συμπεριφορές»

Δικηγόρος του οπαδού της Βαλένθια: «Ο πελάτης μου απλά έξυσε τη μασχάλη του, ο Βινίσιους έχει αλαζονικές συμπεριφορές»

bet365

Σε δηλώσεις του στο «Valencia Capital Radio» ο δικηγόρος, Μανουέλ Ιθκιέρδο, τόνισε πως ο πελάτης του απλώς έξυσε τη μασχάλη του και χαρακτήρισε τον Βινίσιους ως αλαζόνα.

Ο δικηγόρος Μανουέλ Ιθκιέρδο υπερασπίζεται έναν από τους οπαδούς της Βαλένθια που κατηγορείται για ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους, μίλησε στο «Valencia Capital Radio» υπερασπιζόμενος τον πελάτη του και όχι μόνο.

«Ο πελάτης μου κατηγορείται για έγκλημα μίσους επειδή έξυσε τις μασχάλες του. Είμαι εξοργισμένος γιατί έχουν βάλει εμπόδιο στη ζωή ενός 18χρονου αγοριού. Ο πελάτης μου πηγαίνει στο γήπεδο για να διασκεδάσει και η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή γιατί του έχουν απαγορεύσει ισόβια την είσοδο», τόνισε αρχικά.

Επιπλέον ο Ιθκιέρδο εκτός του ότι επιχείρησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, έριξε τις ευθύνες στον Βινίσιους τονίζοντας πως η συμπεριφορά του δεν ήταν σωστή και πρόσεθεσε, «ο Βινίσιους έχει πρόβλημα παιδείας, έχει αλαζονικές συμπεριφορές, δεν είναι πρόβλημα ρατσισμού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα