Βινίσιους: Έκρηξη ρατσισμού στο «Μεστάγια», αποβολή και... απαντήσεις από τον Βραζιλιάνο!

Βινίσιους: Έκρηξη ρατσισμού στο «Μεστάγια», αποβολή και... απαντήσεις από τον Βραζιλιάνο!

Νίκος Κικίδης
Βινίσιους

bet365

Χάος ξέσπασε γύρω από τον Βινίσιους Τζούνιορ, ο οποίος έγινε στόχος ρατσιστικών συνθημάτων από τον κόσμο της Βαλένθια και αντέδρασε με νεύρα και προκλήσεις στο φινάλε.

Συνήθεια έχουν γίνει πλέον τα ρατσιστικά περιστατικά προς τον Βινίσιους Ζούνιορ στα γήπεδα της Ισπανίας, όμως στο «Μεστάγια» η κατάσταση ξέφυγε τελείως!

Όλα ξεκίνησαν όταν στο 70΄της αναμέτρησης της Βαλένθια κόντρα στη Ρεάλ, ο κόσμος των γηπεδούχων άρχισε να επιτίθεται με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς προς τον Βραζιλιάνο αστέρα, ο οποίος ξέσπασε και ζητούσε επίμονα την απομάκρυνση ενός εκ των δραστών.

Αν και οι συμπαίκτες του έτρεξαν να τον ηρεμήσουν ο 22χρονος φαίνεται να ήθελε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο και να μην συνεχίσει στον αγώνα, όμως τελικά άλλαξε γνώμη και παρέμεινε κανονικά.

Μόνο που αυτή η απόφαση του γύρισε... μπούμερανγκ, μιας και τα νεύρα τον κυρίευσαν προς το φινάλε με αποτέλεσμα να αποβληθεί για χτύπημα εκτός φάσης στον Ούγκο Ντούρο που προκάλεσε έντονο καυγά μεταξύ των δυο ομάδων.

Και καθώς αποχωρούσε προς τα αποδυτήρια ο «Βίνι» έδωσε... προκλητική απάντηση στον κόσμο της Βαλένθια, δείχνοντας με χειρονομίες πως ο σύλλογος θα πέσει στη δεύτερη κατηγορία!

Ένα σκηνικό τρέλας στο «Μεστάγια» με πρωταγωνιστή τον Βραζιλιάνο που φέρνει ξανά στην επιφάνεια τον ρατσισμό που υπάρχει στα ισπανικά γήπεδα και παρασιτεί στο ποδόσφαιρο της χώρας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα