Μόντριτς: Οι Σαουδάραβες θέλουν τον Κροάτη συμβόλαιο ύψους 100 εκατ. ευρώ

Μόντριτς: Οι Σαουδάραβες θέλουν τον Κροάτη συμβόλαιο ύψους 100 εκατ. ευρώ

Νίκος Κικίδης
Η Ρεάλ θέλει τον Λούκα Μόντριτς και τη νέα σεζόν στη Μαδρίτη

bet365

Ο Καρίμ Μπενζεμά φαίνεται πως ήταν μονάχα η αρχή για τους Σαουδάραβες, οι οποίοι πλέον φέρεται να προσπαθούν να δελεάσουν τον Μόντριτς με πρόταση ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ σε βάθος διετίας.

Η μεταγραφή του Καρίμ Μπενζεμά στην Αλ Ιτιχάντ φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη στους Σαουδάραβες. Σύμφωνα άλλωστε με δημοσιεύματα στην Ισπανία, η πανίσχυρη PIF δεν φαίνεται χορτάτη μονάχα με την περίπτωση του Γάλλου αστέρα, καθώς πλέον έχει στρέψει το βλέμμα της και στον Λούκα Μόντριτς.

Αν και ο Κροάτης έχει συμφωνήσει προφορικά με τη Ρεάλ για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2024, το γεγονός πως δεν έχουν πέσει ακόμα υπογραφές στη συμφωνία καθιστά προς το παρόν το μέλλον του μετέωρο.

Πόσω δε μάλλον από τη στιγμή που στο ρεπορτάζ τονίζεται πως ο 37χρονος εξετάζει την πρόταση που του έχουν καταθέσει οι Σαουδάραβες, η οποία αφορά το ποσό των 80+20 εκατομμυρίων ευρώ σε βάθος διετίας.

Για την ώρα πάντως δεν έχει γίνει γνωστή η ομάδα που προσπαθεί να πείσει τον Μόντριτς να αλλάξει ήπειρο, αν και πιθανότατα πίσω από τις διαπραγματεύσεις είναι πλέον η PIF μετά την εξαγορά και των τεσσάρων μεγάλων ομάδων της ασιατικής χώρας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα