Χοακίν: «Λύγισε» όλο το «Βιγιαμαρίν» στο ιστορικό «αντίο» του 41χρονου! (vid)

Χοακίν: «Λύγισε» όλο το «Βιγιαμαρίν» στο ιστορικό «αντίο» του 41χρονου! (vid)

joaquin_farewell

bet365

Το 622ο και τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του έπαιξε στα 41 του χρόνια ο θρυλικός Χοακίν Σάντσεθ, που αποχαιρέτησε την αγαπημένη του Μπέτις «ραγίζοντας» τις πράσινες και λευκές καρδιές.

Τέλος εποχής στην Μπέτις! Ο εμβληματικός αρχηγός των Ανδαλουσιανών, Χοακίν Σάντσεθ, χόρεψε τον... τελευταίο του χορό στο αγαπημένο του «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» και είπε «αντίο» στους Μπέτικος της καρδιάς του και σε 23 χρόνια καριέρας!

Το παιχνίδι κόντρα στη Βαλένθια ήταν το 622ο και τελευταίο επίσημο ματς της πλούσιας ποδοσφαιρικής του ζωής και χάρη σε αυτό ισοφάρισε τον Θουμπιθαρέτα ως ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ο 41χρονος είχε ανακοινώσει πως θα αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν.

Στην Μπέτις πέρασε συνολικά 13 χρόνια, ενώ είχε περάσει και από Βαλένθια και Φιορεντίνα. Για τους Βερδιμπλάνκος πάντως, ο Χοακίν ήταν ανέκαθεν κάτι παραπάνω από ποδοσφαιριστής. Μια πολύτιμη μονάδα, ένας περήφανος αρχηγός αλλά κυρίως μια προσωποποίηση του ανδαλουσιανού ταπεραμέντου που σημαίνει τόσα πολλά στις τάξεις τους.

Και αυτό ακριβώς αποδείχθηκε στο τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι, αφού όταν έγινε αλλαγή πραγματικά αποθεώθηκε. Φίλησε το σήμα της ομάδας συγκινημένος και αποχώρησε ως ένας πραγματικός θρύλος.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα