Κασεμίρο για Βινίσιους: «Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν αποφάσιζε να φύγει από τη Ρεάλ»

Ο Κασεμίρο μίλησε για τη ρατσιστική επίθεση σε βάρος του Βινίσιους

bet365

Ο Κασεμίρο τοποθετήθηκε για τον σάλο που έχει προκληθεί στην Ισπανία με τις ρατσιστικές επιθέσεις σε βάρος του πρώην συμπαίκτη του, Βινίσιους, δηλώνοντας ότι δεν θα του έκανε έκπληξη αν ο Βραζιλιάνος εξτρέμ επέλεγε να αποχωρήσει από τη Ρεάλ.

Η «σκόνη» από τον σάλο που προκάλεσε η υπόθεση Βινίσιους παραμένει διάχυτη στο ισπανικό ποδόσφαιρο, με το «μπαλάκι» να βρίσκεται πλέον στην πλευρά της La Liga και στον τρόπο που θα προσπαθήσει να καταπολεμήσει το φαινόμενο των ρατσιστικών επιθέσεων που υφίσταται κατ' εξακολούθηση ο Βραζιλιάνος εξτρέμ από τις αντίπαλες εξέδρες.

Η υπόθεσή του έχει φτάσει μέχρι και τα γραφεία της UEFA, ενώ παρά τις αρχικές φήμες περί σκέψεων του Βραζιλιάνου να αποχωρήσει από την Ισπανία και κατά συνέπεια τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο ίδιος συνεχίζει κανονικά στη Βασίλισσα. Ωστόσο, κατά τον συμπαίκτη του στη Σελεσάο, Κασεμίρο, δεν θα του έκανε εντύπωση αν τελικά ο «Βίνι» επέλεγε να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του για να αποφύγει αυτή την αρρωστημένη κατάσταση.

Μιλώντας στο βραζιλιανικό δίκτυο «TNT», ο πρώην συνοδοιπόρος του στους Μερένγκες τόνισε ότι είναι χαρούμενος που ο Βινίσιους φοράει τη φανέλα της Ρεάλ και παραμένει στον σύλλογο, αλλά έδειξε συμφιλιωμένος με την ιδέα να τον δει να φεύγει από το κλαμπ λόγω όσων αντιμετωπίζει στους αγώνες της La Liga.

«Μας ενοχλεί που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι ακόμα. Δεν είναι η πρώτη φορά που διαμαρτύρεται ο Βινίσιους. Έχει φωνάξει πολλές φορές. Νομίζω πως η La Liga πρέπει να λάβει μέτρα, γιατί δεν μπορεί να χάσει τέτοιον παίκτη. Είμαι χαρούμενος που είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά δεν θα μου έκανε έκπληξη αν ήθελε να φύγει, αν ήθελε να εστιάσει σε άλλα πράγματα».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα