Τσάβι για Μέσι: «Την επόμενη εβδομάδα θα πάρει την απόφασή του, ορθάνοιχτες οι πόρτες μας»

Τσάβι για Μέσι: «Την επόμενη εβδομάδα θα πάρει την απόφασή του, ορθάνοιχτες οι πόρτες μας»

bet365

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, αναφέρθηκε ξανά στο ζήτημα της επιστροφής του Μέσι στους Μπλαουγκράνα, τονίζοντας πως ο Αργεντινός θα αποφασίσει σχετικά με το μέλλον του την επόμενη εβδομάδα.

Πριν λίγο καιρό ο Τσάβι δήλωνε πως είναι σε επικοινωνία με τον Μέσι και πως θέλει να τον δει ξανά στην Μπαρτσελόνα. Αυτή τη φορά, σε δηλώσεις του στη Mundo Deportivo, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ανέφερε πως ο Αργεντινός δεν θα αργήσει να πάρει την απόφασή του σχετικά με το μέλλον του.

Αυτό φαντάζει περίπλοκο προς το παρόν. Η αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει δεδομένη, όμως ακόμα δεν έχει κάποια πρόταση από τους Μπλαουγκράνα, με το... παράθυρο της Ίντερ Μαϊάμι να παραμένει ανοιχτό.

Το ίδιο ισχύει πάντως, σύμφωνα με τον Τσάβι, και για τις πόρτες των Καταλανών. «Έχω ήδη πει πολλές φορές ότι οι πόρτες μας είναι ορθάνοιχτες, είμαι ο προπονητής και ξέρω ότι θα μας βοηθήσει αν τελικά αποφασίσει να έρθει, αλλά νομίζω ότι πρέπει να τον αφήσουμε λίγο στην ησυχία του.

Σέβεται πολύ την Παρί Σεν Ζερμέν, θέλει να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο, το συμβόλαιό του λήγει και μετά θα έχει κάθε δικαίωμα να πει πού θα πάει και πού θα τελειώσει η καριέρα του.

Την επόμενη εβδομάδα θα πάρει την απόφασή του και πρέπει να τον αφήσουμε ήσυχο. Στην τελική δεν βοηθάει να μιλάμε για τον Λέο κάθε μέρα. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να πούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα