Μέσι: Θέμα ωρών η τελική απόφαση για το μέλλον του, ακόμα δεν κατέθεσε πρόταση η Μπαρτσελόνα

Ο Μέσι καλείται να δεχτεί μείωση 400% από τον προηγούμενο μισθό του στην Μπαρτσελόνα!

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ισπανία ο Λιονέλ Μέσι θα πάρει τις επόμενες ώρες ή και ημέρες την τελική του απόφαση για το μέλλον του. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση η Μπαρτσελόνα.

Άμεσες αναμένονται οι εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ισπανία ο Αργεντινός σούπερ σταρ αναμένεται να ανακοινώσει άμεσα την απόφαση του και όπως αναφέρει η Sport είναι πλέον θέμα ωρών! Το μόνο σίγουρο είναι πως μετά από δύο χρόνια ο Pulga θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τις τελευταίες ώρες η Αλ Χιλάλ και άλλα κλαμπ έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους στον αρχηγός της Αλμπισελέστε, όμως ανάμεσα σε αυτές δεν είναι η... πολυσυζητημένη προσφρορά της Μπαρτσελόνα. Από την στιγμή που η La Liga δεν έχει δώσει το πράσινο φως οι Μπλαουγκράνα δεν μπορούν αν επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους.

Η Μπάρτσα του Τσάβι θέλει την μεγάλη επιστροφή του Μέσι και ο Αργεντινός θα ήθελε να γυρίσει στο «σπίτι» του, όμως για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρξει πρόταση και μάλιστα άμεσα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα