Μέσι: Θέμα ωρών η τελική απόφαση για το μέλλον του, ακόμα δεν κατέθεσε πρόταση η Μπαρτσελόνα

Ο Μέσι καλείται να δεχτεί μείωση 400% από τον προηγούμενο μισθό του στην Μπαρτσελόνα!

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ισπανία ο Λιονέλ Μέσι θα πάρει τις επόμενες ώρες ή και ημέρες την τελική του απόφαση για το μέλλον του. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση η Μπαρτσελόνα.

Άμεσες αναμένονται οι εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ισπανία ο Αργεντινός σούπερ σταρ αναμένεται να ανακοινώσει άμεσα την απόφαση του και όπως αναφέρει η Sport είναι πλέον θέμα ωρών! Το μόνο σίγουρο είναι πως μετά από δύο χρόνια ο Pulga θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τις τελευταίες ώρες η Αλ Χιλάλ και άλλα κλαμπ έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους στον αρχηγός της Αλμπισελέστε, όμως ανάμεσα σε αυτές δεν είναι η... πολυσυζητημένη προσφρορά της Μπαρτσελόνα. Από την στιγμή που η La Liga δεν έχει δώσει το πράσινο φως οι Μπλαουγκράνα δεν μπορούν αν επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους.

Η Μπάρτσα του Τσάβι θέλει την μεγάλη επιστροφή του Μέσι και ο Αργεντινός θα ήθελε να γυρίσει στο «σπίτι» του, όμως για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρξει πρόταση και μάλιστα άμεσα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα