Μπαρτσελόνα: Το ανατριχιαστικό μήνυμα του Ραφίνια για τον Βινίσιους

Newsroom
 Raphinha

bet365

Ο εξτρέμ της Μπαρτσελόνα έδειξε την υποστήριξή του στον συμπατριώτη του επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, φορώντας μια μπλούζα που έφερε ένα δυνατό αντιρατσιστικό μήνυμα!

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης Βινίσιους Τζούνιορ έγινε -ξανά- στόχος ρατσιστικής επίθεσης κατά τη διάρκεια της ήττας της «βασίλισσας» με 1-0 από τη Βαλένθια την Κυριακή (21/05). Όλα ξεκίνησαν όταν στο 70΄της αναμέτρησης, ο κόσμος των γηπεδούχων άρχισε να επιτίθεται με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς προς τον Βραζιλιάνο αστέρα, ο οποίος ξέσπασε και ζητούσε επίμονα την απομάκρυνση ενός εκ των δραστών.

Η Βαλένθια ανέφερε ότι η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τον οπαδό και αντιμετωπίζει ισόβια απαγόρευση εισόδου στο «Μεστάγια» αφού η Ρεάλ υπέβαλε καταγγελία. Το παιχνίδι διακόπηκε καθώς ο Βινίσιους υπέδειξε στον διαιτητή όσους τον έβριζαν στις κερκίδες - και αργότερα ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τόνισε ότι η «La Liga ανήκει στους ρατσιστές» και ότι «στη Βραζιλία, η Ισπανία είναι γνωστή ως χώρα των ρατσιστών»!

Μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα με 3-1 από τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ την Τρίτη, ο Ραφίνια αποκάλυψε ένα γιλέκο με το μήνυμα: «Όσο το χρώμα του δέρματος είναι πιο σημαντικό από τη φωτεινότητα των ματιών, θα υπάρχει πόλεμος. Είμαστε μαζί, Βινίσιους»! Ο 22χρονος εξτρέμ της Ρεάλ αναγνώρισε τη χειρονομία στο Twitter μετά το παιχνίδι και τον ευχαρίστησε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα