Μπαρτσελόνα: Το ανατριχιαστικό μήνυμα του Ραφίνια για τον Βινίσιους

Newsroom
 Raphinha

bet365

Ο εξτρέμ της Μπαρτσελόνα έδειξε την υποστήριξή του στον συμπατριώτη του επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, φορώντας μια μπλούζα που έφερε ένα δυνατό αντιρατσιστικό μήνυμα!

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης Βινίσιους Τζούνιορ έγινε -ξανά- στόχος ρατσιστικής επίθεσης κατά τη διάρκεια της ήττας της «βασίλισσας» με 1-0 από τη Βαλένθια την Κυριακή (21/05). Όλα ξεκίνησαν όταν στο 70΄της αναμέτρησης, ο κόσμος των γηπεδούχων άρχισε να επιτίθεται με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς προς τον Βραζιλιάνο αστέρα, ο οποίος ξέσπασε και ζητούσε επίμονα την απομάκρυνση ενός εκ των δραστών.

Η Βαλένθια ανέφερε ότι η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τον οπαδό και αντιμετωπίζει ισόβια απαγόρευση εισόδου στο «Μεστάγια» αφού η Ρεάλ υπέβαλε καταγγελία. Το παιχνίδι διακόπηκε καθώς ο Βινίσιους υπέδειξε στον διαιτητή όσους τον έβριζαν στις κερκίδες - και αργότερα ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τόνισε ότι η «La Liga ανήκει στους ρατσιστές» και ότι «στη Βραζιλία, η Ισπανία είναι γνωστή ως χώρα των ρατσιστών»!

Μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα με 3-1 από τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ την Τρίτη, ο Ραφίνια αποκάλυψε ένα γιλέκο με το μήνυμα: «Όσο το χρώμα του δέρματος είναι πιο σημαντικό από τη φωτεινότητα των ματιών, θα υπάρχει πόλεμος. Είμαστε μαζί, Βινίσιους»! Ο 22χρονος εξτρέμ της Ρεάλ αναγνώρισε τη χειρονομία στο Twitter μετά το παιχνίδι και τον ευχαρίστησε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα