Ρονάλντο στον Βινίσιους μετά τη ρατσιστική επίθεση: «Αρκετά, μπορείς να υπολογίζεις σε μένα στον αγώνα σου»

Ρονάλντο στον Βινίσιους μετά τη ρατσιστική επίθεση: «Αρκετά, μπορείς να υπολογίζεις σε μένα στον αγώνα σου»

Ο Ρονάλντο ύψωσε «ασπίδα» στον Βινίσιους

bet365

Ο θρυλικός Ρονάλντο ξέσπασε στο Instagram κατά της La Liga για τις διαδοχικές ρατσιστικές επιθέσεις σε βάρος του Βινίσιους και δήλωσε ότι αναλαμβάνει προσωπικά τον αγώνα του Βραζιλιάνου σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η κατάσταση στην Ισπανία γύρω από τον Βινίσιους έχει λάβει πρωτοφανείς προεκτάσεις. Οι ρατσιστικές επιθέσεις από οπαδούς αντιπάλων ομάδων έχουν μετατραπεί σε συχνό φαινόμενο τη φετινή σεζόν και το «Μεστάγια» αποτέλεσε το νέο γήπεδο στο οποίο ο Βραζιλιάνος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης άκουσε εμετικά ρατσιστικά συνθήματα από την αντίπαλη εξέδρα, δείχνοντας μάλιστα στον διαιτητή το άτομο που προέβη σε αυτή την ενέργεια.

Μετά το τέλος του ματς, ο Βίνι έλυσε τη σιωπή του κι επιτέθηκε κατά της La Liga για την ανοχή που δείχνει στο ζήτημα, με τον Ρονάλντο Ναζάριο να παίρνει επίσης θέση και να στηρίζει ανοιχτά τον συμπατριώτη του.

Το «Φαινόμενο» που μεταξύ άλλων είναι ιδιοκτήτης της Βαγιαδολίδ, εξαπέλυσε πυρά κατά της ισπανικής Λίγκας και δήλωσε ότι αναλαμβάνει προσωπικά τον αγώνα του Βινίσιους για δικαίωση και για εξάλειψη τέτοιων συμπεριφορών από το ισπανικό ποδόσφαιρο.

«Για άλλη μια φορά επεισόδιο ρατσισμού προς τον Βινίσιους. Για άλλη μια φορά στη La Liga. Μέχρι πότε; Όσο υπάρχει ατιμωρησία και συνενοχή, υπάρχει και ρατσισμός. Απαράδεκτο να μένουν άπραγοι οι διαιτητές, η ομοσπονδία και οι Αρχές και οι οπαδοί να επικροτούν μια τόσο ανόητη πράξη. Αρκετά, Βινίσιους υπολόγιζέ με στη μάχη σου. Στη μάχη μας».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα