Ατλέτικο Μαδρίτης - Οσασούνα 3-0: Επιστροφή στις νίκες με τριάρα... αστεριών

Ατλέτικο Μαδρίτης - Οσασούνα 3-0: Επιστροφή στις νίκες με τριάρα... αστεριών

bet365

Χάρη στα γκολ των Καράσκο, Σαούλ και Κορέα η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 3-0 της Οσασούνα και... συνήλθε από την ήττα κόντρα στην Έλτσε, εκασφαλίζοντας την έξοδό της στο επόμενο Champions League.

Στο παρελθόν άφησε η Ατλέτικο Μαδρίτης την εκτός έδρας ήττα από την ουραγό και υποβιβασμένη Έλτσε της προηγούμενης αγωνιστικής, καταφέρνοντας να επιστρέψει στη 2η θέση της βαθμολογίας αλλά και να «κλειδώσει» την παρουσία της στην τετράδα και τους ομίλους του επόμενου Champions League.

Οι Ροχιμπλάνκος επικράτησαν 3-0 της Οσασούνα στο «Wanda Metropolitano» και έβαλαν... φρένο στα ευρωπαϊκά όνειρα της ομάδας από την Παμπλόνα, η οποία έμεινε 9η, τρεις βαθμούς πίσω από την επτάδα.

Λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Γκριεζμάν σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Καράσκο, ο οποίος σκόραρε από κοντά και έθεσε βάσεις τριπόντου. Η ομάδα του Σιμεόνε πάντως ολοκλήρωσε τη δουλειά στην επανάληψη, με τον Ροντρίγκο Ντε Πολ να φορά το κοστούμι του... δημιουργού. Ο Αργεντινός μέσος με έξυπνες πάσες έβγαλε σε θέσεις βολής τόσο τον Σαούλ όσο και τον Κορέα (62', 82'), οι οποίοι με τη σειρά τους είπαν «ευχαριστώ» και υπέγραψαν το τελικό 3-0.

Άλωσε το «Βαγιέκας» και... ελπίζει η Εσπανιόλ

«Χρυσό» τρίποντο μπόρεσε να πάρει η Εσπανιόλ, η οποία έφυγε με το «διπλό» 2-1 από το «καυτό» Βαγιέκας, υποτάσσοντας τη Ράγιο Βαγιεκάνο, και συνεχίζει να ελπίζει για την παραμονή της στη La Liga, ούσα πλέον έναν βαθμό μακριά από τη 17η Χετάφε.

Ο Νταρντέρ άνοιξε το σκορ για τους Καταλανούς με τον Ντε Τομάς στο 42' να φέρνει το ματς στα ίσα για τους 11ους γηπεδούχους. Την πολύτιμη νίκη ωστόσο κατάφερε να χαρίσει στην Εσπανιόλ ο Μελαμέντ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 59'.

Η βαθμολογία της La Liga

Η βαθμολογία της La Liga

 

LA LIGA Τελευταία Νέα