La Liga: Ανατροπή στην... ανατροπή η Σεβίλλη, όνειρα Ευρώπης για τη Τζιρόνα

sevilla_win

bet365

Αν και είδε την Εσπανιόλ να φέρνει τούμπα το ματς στο «Πιθχουάν», η Σεβίλλη έκανε την ανατροπή στο φινάλε και πήρε τη νίκη με 3-2. Υπέταξε και τη Μαγιόρκα η Τζιρόνα που ονειρεύεται... Ευρώπη!

Αλύγιστη αποδείχθηκε η Σεβίλλη, η οποία απάντησε στην ανατροπή της Εσπανιόλ και με το τελικό 3-2 την έβαλε σε μπελάδες υποβιβασμού! Αν και οι Καταλανοί κατάφεραν να φέρουν τούμπα το ματς μετά το γρήγορο γκολ του Μπράιαν Χίλ στο 22΄χάρη στο αυτογκόλ του Ρέκικ (29΄) και το τελείωμα του Πουάδο (43΄), οι Σεβιγιάνοι τελικά χαμογέλασαν τελευταίοι. Αρχικά ο Οκάμπος στο 69΄ισοφάρισε από την άσπρη βούλα, με τον Γκέιγ στο 88΄να ολοκληρώνει την ανατροπή για το τελικό 3-2 που κράτησε τους Καταλανούς εντός της επικίνδυνης ζώνης.

Την ίδια ώρα η Τζιρόνα λύγιζε και τη Μαγιόρκα με 2-1 για να φτάσει τις τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα που την έχουν στείλει στο -2 από την πρώτη εξάδα της La Liga. Τον δρόμο της νίκης για τους Καταλανούς άνοιξε ο Μπερνάρντο στο 45+2, με τον Μουρίκι ωστόσο να ισοφαρίσει από το σημείο του πέναλτι στο 80΄. Τέσσερα λεπτά αργότερα πάντως ο φορμαρισμένος Τάτι Καστεγιάνος έκανε το τελικό 2-1 και υπέγραψε ακόμα ένα τρίποντο για την ομάδα του, η οποία πλέον φουλάρει για έξοδο στην Ευρώπη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα