La Liga: Η Τζιρόνα υπέταξε τη Σεβίλλη, βαθμός στο 90+6΄για τη Μπιλμπάο

La Liga: Η Τζιρόνα υπέταξε τη Σεβίλλη, βαθμός στο 90+6΄για τη Μπιλμπάο

bet365

Η Τζιρόνα συνέχισε από εκεί που έμεινε και μετά την τεσσάρα στη Ρεάλ υπέταξε και τη Σεβίλλη στο «Πιθχουάν» με 2-0. Έσωσε την παρτίδα στο φινάλε η Μπιλμπάο, 1-1 με Μαγιόρκα.

Δεν σταματά πουθενά η Τζιρόνα! Αφού διέλυσε τη Ρεάλ Μαδρίτης με το ιστορικό 4-2, λίγες μέρες αργότερα η ομάδα της Καταλονίας πανηγύρισε νέα μεγάλη νίκη με θύμα αυτή τη φορά τη Σεβίλλη. Τα γκολ των Χουάνπε (23΄) και Καστεγιάνος (55΄) υπέγραψαν το τελικό 2-0 για τους φιλοξενούμενους που άλωσαν το «Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν» και ανέβηκαν στην 8η θέση, αφήνοντας τους Σεβιγιάνους τρεις θέσεις πίσω τους.

Νωρίτερα η Μπιλμπάο κατάφερε να αποδράσει στο.. παρά ένα με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Μαγιόρκα (1-1), παραμένοντας ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης. Παρά το προβάδισμα των γηπεδούχων με τον Λι Κανγκ Ιν στο 58΄, οι Βάσκοι τελικά ισοφάρισαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ινιάκι Γουίλιαμς στο 90+6΄και έφυγαν όρθιοι από τις Βαλεαρίδες Νήσους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα