Ατλέτικο Μαδρίτης - Αλμερία 2-1: Το σερί συνεχίζεται με «υπογραφή» Γκριεζμάν

Βασίλης Μπαλατσός
Ατλέτικο Μαδρίτης - Αλμερία 2-1: Το σερί συνεχίζεται με «υπογραφή» Γκριεζμάν

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης με πρωταγωνιστή και... εκτελεστή τον Αντουάν Γκριεζμάν, επικράτησε με 2-1 της μαχητικής Αλμερίας στο «Wanda Metropolitano». Έκτη διαδοχική νίκη για τους Ροχιμπλάνκος.

Το εντυπωσιακό σερί της Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Ροχιμπλάνκος παρόλο που αγχώθηκαν στο φινάλε ήταν καλύτεροι της Αλμερίας και νίκησαν στο «Wanda Metropolitano» με 2-1 και παραμένουν στην τρίτη θέση με 60 βαθμούς, στο -2 από την δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης. Έκτη διαδοχική νίκη για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, η οποία είναι αήττητη εδώ και 13 αγωνιστικές, έχοντας απολογισμό δέκα νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 5ο λεπτό. Ο Κορέα εκτέλεσε κόρνερ και ο Γκριεζμάν με κεφαλιά από κοντά άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 37' με αρκετή δόση τύχης, όταν ο Χιμένες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 43' ο Καράσκο πάτησε περιοχή από τα αριστερά, ο Βέλγος γύρισε την μπάλα και ο Γκριεζμάν με τελείωμα σε πρώτο χρόνο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. O Γάλλος επιθετικός έφτασε τα έντεκα γκολ σε 29 εμφανίσεις στην τρέχουσα La Liga.

Οι Ροχιμπλάνκος συνέχισαν να ήταν ανώτεροι, είχαν ευκαιρίες αλλά δε κατάφεραν να βρουν το τρίτο γκολ και να «σβήσουν» το ματς. Ο Γκριεζμάν είχε και δοκάρι στο 61', το οποίο του στέρησε το χατ τρικ. Η Ατλέτικο μπορεί να έβαλε δύσκολα στον εαυτή της στο φινάλε αλλά κράτησε το προβάδισμα της μέχρι το φινάλε. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στην 17η θέση με 30 βαθμούς, στο +3 από την 18η Βαλένθια, έχοντας όμως ματς περισσότερο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα