La Liga: Συνεχίζει να... κυνηγά την Ατλέτικο η Μπέτις, τέταρτη σερί ήττα για τη Βιγιαρεάλ!

Ιάσονας Θεριός
La Liga: Συνεχίζει να... κυνηγά την Ατλέτικο η Μπέτις, τέταρτη σερί ήττα για τη Βιγιαρεάλ!

bet365

Σπουδαία νίκη με 2-1 κατάφερε να πάρει η Μπέτις απέναντι στη Βαγιαδολίδ, συνεχίζοντας να ονειρεύεται... αστέρια και να βρίσκεται στο κατόπι της Ατλέτικο, βαριά ήττα με 4-2 από τη Μαγιόρκα για τη Βιγιαρεάλ, η τέταρτη στη σειρά!

Στην πράσινη γωνιά της Ανδαλουσίας φέτος έχουν κάθε δικαίωμα να ονειρεύονται την έξοδο στο Champions League, μιας και η Μπέτις δείχνει ικανή να μπει σφήνα στην τετράδα. Οι Βερδιμπλάνκος, αυτή τη φορά επικράτησαν με 2-1 της Βαγιαδολίδ εντός έδρας και πλέον βρίσκονται στο -1 από την 4η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Χουάνμι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους μόλις στο 2ο λεπτό μετά από όμορφη ασίστ του Κανάλες. Ο Ισπανός αρχηγός του club μάλιστα, ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό σκορ, ευστοχώντας από την άσπρη βούλα στην εκπνοή του ημιχρόνου, ενώ νωρίτερα, στο 30' είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους φιλοξενούμενους ο Λάριν.

Κατρακυλά η Βιγιαρεάλ

Μια... σκοτεινή περίοδο δείχνει να διανύει η Βιγιαρεάλ, η οποία ηττήθηκε με 4-2 στην έδρα της Μαγιόρκα και πλέον μετρά τέσσερις διαδοχικές ήττες στη La Liga. Ο Καντέβερε άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 20', ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Τριγκέρος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Μοράλες ισοφάρισε για το Κίτρινο Υποβρύχιο αλλά ο Ροντρίγκεθ στο 45' χάρισε το προβάδισμα στους Νησιώτες. Και μπορεί ο Τσουκουέζε να έκανε το 2-2 στο 50ο λεπτό, όμως το δεύτερο τέρμα του Ροντρίγκεθ και ένα ακόμη του Μουρίκι στο 56' και το 63' «σκότωσαν» τις όποιες ελπίδες της Βιγιαρεάλ να πάρει κάτι από το ματς.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα