Σεβίλλη - Μαγιόρκα 2-0: «Αναπνέουν» οι Ανδαλουσιανοί, ξεμπέρδεψαν από το ημίχρονο

Ιάσονας Θεριός
Σεβίλλη - Μαγιόρκα 2-0: «Αναπνέουν» οι Ανδαλουσιανοί, ξεμπέρδεψαν από το ημίχρονο

bet365

Πολύ σημαντική νίκη πήρε η Σεβίλλη, που επικράτησε με δύο γκολ στο πρώτο μέρος 2-0 της Μαγιόρκα και δείχνει να έχει και πάλι σφυγμό, όντας βέβαια στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη.

Την τρίτη της νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια μπόρεσε να εξασφαλίσει η Σεβίλλη, η οποία «λύγισε» με 2-0 τη Μαγιόρκα εντός έδρας. Με το τρίποντο αυτό η ομάδα του Σαμπάολι πήρε... ανάσα, αφού ανέβηκε στη12η θέση της βαθμολογίας της La Liga, βρισκόμενη βέβαια μόλις τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και τη 18η Βαλένθια.

Οι γηπεδούχοι ουσιαστικά «καθάρισαν» το παιχνίδι από το πρώτο μέρος. Στο 28ο λεπτό, ο Γιουσέφ Εν Νεσίρι πλάσαρε σωστά τον Ράικοβιτς μετά από ωραία κάθετη του Γκεγιέ και στο 40' ο Χιλ βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής, δίνοντας ανενόχλητος αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του με κοντινό τελείωμα. Η Σεβίλλη θα μπορούσε να βρει κι άλλο γκολ στο πρώτο 45λεπτο, στο δεύτερο διαχειρίστηκε την κατάσταση, με τη Μαγιόρκα να μη φτάνει σε κάποια απάντηση, και τους Ανδαλουσιανούς να πανηγυρίζουν μια πολύτιμη νίκη.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα