Ντάνι Άλβες: Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας διαψεύδει τις εκδοχές του

Newsroom
Ντάνι Άλβες: Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας διαψεύδει τις εκδοχές του

bet365

Ο Βραζιλιάνος έχει προφυλακιστεί χωρίς το δικαίωμα εγγύησης από την περασμένη Παρασκευή αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας διαψεύδει κάθε του εκδοχή.

Ο Ντάνι Άλβες προφυλακίστηκε στις φυλακές «Brians 1» στο Sant Esteve Sesrovires την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, αφού ο δικαστής του 15ου Ειρηνοδικείου της Βαρκελώνης διέταξε την προφυλάκισή του χωρίς το δικαίωμα εγγύησης με την κατηγορία του βιασμού μιας 23χρονης κοπέλας στην τουαλέτα ενός νυχτερινού κέντρου της Βαρκελώνης.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αρχικά αρνήθηκε τα γεγονότα και στη συνέχεια προσέφερε τρεις διαφορετικές εκδοχές για το τί συνέβη εκείνο το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες της «El Periódico», οι κάμερες ασφαλείας του νυχτερινού μαγαζιού αποκαλύπτουν ότι ο Ντάνι Άλβες και η 23χρονη πέρασαν περίπου δεκαπέντε λεπτά στο μπάνιο, όπου και έλαβε χώρα η φερόμενη σεξουαλική επίθεση.

Οι εικόνες από τις κάμερες βρίσκονται στα χέρια των Αρχών και αναλύονται στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται από τη «Mossos d'Esquadra». Το ίδιο μέσο ενημέρωσης επισημαίνει ότι «οι καταγραφές και οι μάρτυρες που συγκεντρώθηκαν δεν συμπίπτουν με καμία από τις εκδοχές που έδωσε ο 39χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής».

Ούτε με αυτό που υποστήριξε στη φάση των ερευνών, σε συνέντευξή πουπαραχώρησε οικειοθελώς στην εκπομπή «Y ahora Sonsoles», μέσω βίντεο και στο οποίο υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει την κοπέλα! «Όταν επιλέγεις να πας στην τουαλέτα δεν χρειάζεται να ρωτάς ποιος είναι μέσα. Λυπάμαι πολύ, αλλά δεν ξέρω ποια είναι αυτή η κυρία. Δεν ξέρω το όνομά της, δεν την ξέρω, δεν την ξαναείδα ποτέ στη ζωή μου. Αυτά τα χρόνια δεν έχω εισβάλει ποτέ στο χώρο κάποιου χωρίς την άδειά του. Πώς θα το κάνω αυτό σε μια γυναίκα ή ένα κορίτσι; Όχι Θεέ μου. Αρκετά ήδη. Πάνω απ' όλα γιατί πληγώνουν την οικογένειά μου, γιατί ξέρουν ποιος είμαι», ακούγεται να λέει στο εν λόγω βίντεο.

Ούτε αυτό που είπε ενώπιον του Ανακριτικού Δικαστηρίου και το οποίο δεν ταιριάζει με τις ηχογραφήσεις της κάμερας του νυχτερινού κέντρου Sutton. Ο Άλβες, άλλαξε όσα είχε αρχικά δηλώσει δημόσια και υποστήριξε -χωρίς να πείθει τον δικαστή- ότι αυτό που συνέβη μεταξύ των δύο είχε συναίνεση. Αλλά οι εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας που έχουν αναλυθεί λεπτομερώς από το UCAS, και οι μάρτυρες που –μεταξύ των οποίων είναι οι φίλοι του θύματος που ήταν μαζί της εκείνο το βράδυ και ο σερβιτόρος που έστειλε ο Άλβες να έρθει στο τραπέζι του– δεν συμπίπτουν με καμία από τις εκδοχές που έχει δώσει ο πρώην ποδοσφαιριστής.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το θύμα, που απαρνήθηκε την οικονομική αποζημίωση για αυτά τα γεγονότα και επιδιώκει τη δικαιοσύνη μόνο μέσω της καταγγελίας του, έχει δώσει μία εκδοχή και εμένει σε αυτή την ίδια αλληλουχία γεγονότων. Η εξήγησή της ταιριάζει επίσης με τις κάμερες ασφαλείας και επίσης με τις ενδείξεις για το τι θα μπορούσε να είχε συμβεί μέσα στο μπάνιο για 15 λεπτά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα