Αλ Νασρ: Θέλει τον Μπουσκέτς και προσφέρει 18 εκατ. τον χρόνο

Newsroom
Αλ Νασρ: Θέλει τον Μπουσκέτς και προσφέρει 18 εκατ. τον χρόνο

bet365

Το συμβόλαιο του αρχηγού της Μπαρτσελόνα «εκπνέει» το καλοκαίρι και έχει ήδη στα χέρια του προσφορά ύψους 18 εκατ. ευρώ τον χρόνο από την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Σέρχιο Μπούσκετς γνωρίζει ότι ο προπονητής και προσωπικός του φίλος, Τσάβι Ερνάντες, θέλει να παραμείνει κάτοικος «Καμπ Νου» και να μην κλείσει το κεφάλαιο Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι, όταν και λήγει το υπάρχον συμβόλαιό του. Ο πολύπειρος χαφ -θυμίζουμε- είχε αποφασίσει να φύγει λίγο πριν από την περίοδο των Χριστουγέννων, με ιδιαίτερη προτίμηση στην Ίντερ Μαϊάμι του MLS, αλλά η επιμονή του Τσάβι τον έκανε να κάνει πίσω.

Τώρα ο ατζέντης του περιμένει από την Μπάρτσα να του στείλει μια πρόταση ανανέωσης για να την αξιολογήσει ο παίκτης. Αυτό που έχει ήδη φτάσει στα χέρια του είναι μια προσφορά από το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, συγκεκριμένα από την Αλ Νασρ την ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Η σαουδαραβική ομοσπονδία έχει ένα φιλόδοξο επενδυτικό σχέδιο με σκοπό την προώθηση του ποδοσφαίρου της ενόψει και στόχο τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030.

Υπό αυτή την έννοια, θέλει να αυξήσει την ποιότητα όλων των συλλόγων με την άφιξη παικτών παγκόσμιας κλάσης. Μετά την υπογραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο η ομοσπονδία θέλει να ενθαρρύνει και άλλους βετεράνους και υψηλού επιπέδου ποδοσφαιριστές να ενταχθούν στη λίγκα για να ενισχύσουν το πρωτάθλημά τους και, επίσης, να λειτουργήσουν ως πρεσβευτές για την υποψηφιότητα για το Μουντιάλ.

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόαν είναι μεταξύ αυτών που επιλέχθηκαν και μάλιστα έχει ήδη λάβει μια προσφορά πολλών εκατομμυρίων δολαρίων που θα έκανε οποιονδήποτε να το σκεφτεί, μια προσφορά διετούς συνεργασίας με 18 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν, καθαρά.

Προς το παρόν ο Μπούσκετς περιμένει να δει αν θα του γίνει πρόταση από την Μπαρτσελόνα προτού κοιτάξει άλλα πράγματα αναλυτικά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα