Μπέτις - Μπαρτσελόνα: Η διαμαρτυρία του Μπόρχα Ιγκλέσιας δείχνοντας το έμβλημα της Μπέτις

Newsroom
Μπέτις - Μπαρτσελόνα: Η διαμαρτυρία του Μπόρχα Ιγκλέσιας δείχνοντας το έμβλημα της Μπέτις

bet365

Ο επιθετικός της Μπέτις ήταν εμφανώς εκνευρισμένος με τη διαιτησία μετά την ήττα της ομάδας από την Μπαρτσελόνα με 1-2 στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν.

Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας πολύ θυμωμένος με τα κριτήρια του διαιτητή στα φάουλ στο παιχνίδι της Ρεάλ Μπέτις με την Μπαρτσελόνα και κυρίως που δεν υπέδειξε προηγούμενη παράβαση κατά του Ρουίμπαλ και επέτρεψε, σύμφωνα με τους ποδοσφαιριστές της Μπέτις, στους «Μπλαουγκράνα» να κερδίσουν εκείνοι φάουλ από το οποίο ήρθε και το πρώτο τους τέρμα στο παιχνίδι, κι έδειξε τη δυσφορία του μόλις τελείωσε ο αγώνας (1-2).

Για τις διαμαρτυρίες του δείχνοντας το έμβλημα του συλλόγου (ζητώντας λογικά σεβασμό) αρκέστηκε στο: «Είναι αρκετά σαφές, δεν έχω τίποτα άλλο να πω». Γενικότερα για τα παραπάνονα για τη διαιτησία του αγώνα: «Ναι, εναντίον της Μπάρτσα είναι πάντα τέτοια τα παιχνίδια. Είναι δύσκολο να τους πάρεις την μπάλα, είναι ικανοί να σε υποτάξουν, να σε βάλουν στο δικό σου μισό. Η ομάδα αγωνίστηκε καλά, είναι κρίμα για το πρώτο γκολ γιατί μέχρι τότε τα πηγαίναμε καλά και από εκεί και πέρα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Ανταγωνιστήκαμε καλά και τώρα πρέπει να σκεφτούμε το Σάββατο»

Ερωτηθείς για το αν είναι θυμωμένος: «Λίγο, γιατί προφανώς δεν μπαίνω μέσα για να αξιολογήσω αν άξιζαν ή όχι, αλλά νιώθω ότι μερικές φορές υπάρχουν διαφορετικά πράγματα»...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα