Μπαρτσελόνα: Όρος στο deal του Ντεπάι τής επιτρέπει να αγοράσει Καράσκο το καλοκαίρι

Μπαρτσελόνα: Όρος στο deal του Ντεπάι τής επιτρέπει να αγοράσει Καράσκο το καλοκαίρι

bet365

Ο Μέμφις Ντεπάι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα εκτός από χρηματικό ποσό, εξασφάλισε βάσει ειδικού όρου την ευκαιρία να αποκτήσει τον Γιανίκ Καράσκο το ερχόμενο καλοκαίρι!

Μια από τις πιο ασυνήθιστες «οδούς» για τη μεταγραφή ποδοσφαιριστή ακολουθεί η Μπαρτσελόνα, η οποία αναμένεται να αποκτήσει τον Γιανίκ Καράσκο το ερχόμενο καλοκαίρι, βάσει όρου που τέθηκε σε deal άλλου ποδοσφαιριστήl!

Πρόκειται για τη συμφωνία των Μπλαουγκράνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης ως προς την παραχώρηση του Μέμφις Ντεπάι, η οποία αναμένεται να επισημοποιηθεί σύντομα. Ο Ολλανδός στράικερ πίεζε το τελευταίο διάστημα για να αποχωρήσει και τελικά «έκλεισε» στους Ροχιμπλάνκος για δυόμιση χρόνια, οι οποίοι με τη σειρά τους θα καταβάλουν ένα ποσό γύρω στα 3-4 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, αυτό δεν θα είναι το μοναδικό κέρδος για τους Καταλανούς. Κι αυτό διότι μέσα στο deal για τον Ντεπάι, τέθηκε όρος που τους επιτρέπει να αγοράσουν τον Γιανίκ Καράσκο το επόμενο καλοκαίρι, σε προνομιακή, μάλιστα, τιμή για λιγότερο από 20 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που είναι τρεις φορές χαμηλότερο από αυτό της ρήτρας του Βέλγου χαφ-εξτρέμ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2024 αλλά δεν επρόκειτο να ανανεωθεί καθώς ο ίδιος είχε απορρίψει την τελευταία πρόταση των Μαδριλένων.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, η ιδιότυπη οψιόν που διαθέτει η Μπαρτσελόνα είναι προαιρετική, συνεπώς οι Μπλαουγκράνα έχουν την πλήρη ελευθερία κινήσεων στη συγκεκριμένη υπόθεση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα