Πρόεδρος Ατλέτικο: «Λογικά ο Ζοάο Φέλιξ θα μείνει στη Μαδρίτη»

Πρόεδρος Ατλέτικο: «Λογικά ο Ζοάο Φέλιξ θα μείνει στη Μαδρίτη»

Newsroom
Πρόεδρος Ατλέτικο: «Λογικά ο Ζοάο Φέλιξ θα μείνει στη Μαδρίτη»

bet365

Προς παραμονή στην Ατλέτικο τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν φαίνεται πως βαδίζει ο Ζοάο Φέλιξ, όπως ξεκαθάρισε και ο πρόεδρος του κλαμπ, Ενρίκε Θερέθο.

Όλο και μειώνονται οι πιθανότητες αποχώρησης του Ζοάο Φέλιξ από την Ατλέτικο Μαδρίτης στα μέσα της σεζόν.

Παρά το γεγονός πως ο Πορτογάλος έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να φύγει το συντομότερο από το κλαμπ, οι Ροχιμπλάνκος φαίνεται πως δεν έχουν λάβει τις προτάσεις που θα ήθελαν για την περίπτωσή του και δείχνουν διστακτικοί μπροστά σε ένα ενδεχόμενο διαζύγιο.

Σύμφωνα με πολλαπλά Μέσα άλλωστε, οι διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον δανεισμό του έχουν πέσει στο κενό λόγω οικονομικών διαφορών στο ενοίκιο που πρέπει να αποπληρωθεί, με τους Μαδριλένους να απαιτούν 12 - 13 εκατομμύρια ευρώ αντί των τεσσάρων εκατομμυρίων που προσφέρουν οι Άγγλοι.

Κι εφόσον οποιοδήποτε είδος συμφωνίας φαντάζει προς το παρόν ως ένα μακρινό σενάριο, ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης αποφάσισε να σφίξει τα λουριά, τονίζοντας ότι πιθανότατα ο Ζοάο Φέλιξ θα παραμείνει στο κλαμπ.

«Τίποτα δεν είναι απίθανο στη ζωή, αλλά λογικά ο Ζοάο Φέλιξ θα μείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ενρίκε Θερέθο σε δηλώσεις στο ραδιοφωνικό δίκτυο «Cadena SER», σε μια εξέλιξη που δεν πρόκειται να αρέσει καθόλου στον Πορτογάλο...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα