Ατλέτικο Μαδρίτης: Κούνια και Φελίπε συζητούν με Γουλβς

Newsroom
Ατλέτικο Μαδρίτης: Κούνια και Φελίπε συζητούν με Γουλβς

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης διαπραγματεύεται την πώληση των Ματέους Κούνια και Φελίπε στην Γουλβς σύμφωνα με την «Marca».

Η διοίκηση των «Ροχιμπλάνκος» φαίνεται πως, μετά τον Βραζιλιάνο επιθετικό, συζητάει να παραχωρήσει στην αγγλική ομάδα και τον Βραζιλιάνο στόπερ. Οι δύο παίκτες δεν αγωνίζονται αρκετά στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού δεν έχουν ικανοποιήσει με την φετινή τους απόδοση και οι δύο πλευρές θέλουν να σταματήσουν την κοινή τους πορεία.

Ο Φελίπε έχει παίξει μόλις τρία παιχνίδια σε Ισπανία και Ευρώπη ενώ ο Ματέους Κούνια μπορεί να έχει αγωνιστεί σε 17 έχοντας δύο και ασίστ, αλλά για μόλις 510 αγωνιστικά λεπτά. Το συμβόλαιο του 33χρονου Βραζιλιάνου στόπερ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, αν και σύμφωνα με την Marca υπήρχε μία οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο ακόμη με βάση τις συμμετοχές, αλλά με την κατάσταση που επικρατεί δεν μπορεί να πιάσει το απαραίτητο νούμερο. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός από την άλλη έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, αφού αποκτήθηκε μόλις πέρυσι από την Χέρτα Βερολίνου αντί 26 εκατ. ευρώ.

Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος του γενικότερου σχεδίου εκκαθάρισης του ρόστερ που υπάρχει στην Ατλέτικο λόγω του κακού ξεκινήματος, με την Γουλβς να θέλει να αρπάξει την ευκαιρία για να αποκτήσει δύο ποιοτικούς παίκτες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα