Ρεάλ Μαδρίτης: «Έδεσε» τον Βινίσιους μέχρι το 2027

Ρεάλ Μαδρίτης: «Έδεσε» τον Βινίσιους μέχρι το 2027

Ιάσονας Θεριός
Ρεάλ Μαδρίτης: «Έδεσε» τον Βινίσιους μέχρι το 2027

bet365

Κάτοικος Μαδρίτης μέχρι και το 2027 θα είναι ο Βινίσιους Τζούνιορ, αφού, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα η Ρεάλ έχει επεκτείνει από τον Ιούλιο τη συνεργασία της με τον Βραζιλιάνο, χωρίς ακόμα να έχει ανακοινωθεί επίσημα.

Ακόμα έναν λόγο για να είναι χαρούμενοι δίνει η Ρεάλ Μαδρίτης στους οπαδούς της, αφού, σύμφωνα με δημοσιεύματα της As και της Marca στην Ισπανία, ο Βίνισιους ήδη από τον Ιούλιο έχει υπογράψει καινούριο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο «Μπερναμπέου» μέχρι το 2027. Ακόμα επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει, πιθανότατα όμως, να υπάρξει μια κοινή μαζί με τους άλλους δύο Βραζιλιάνους που έχουν «δέσει» εαυτούς στη Μαδρίτη, Ροντρίγκο και Μιλιτάο.

Πάντως, ο «Βίνι» ήδη λαμβάνει τον μισθό του νέου συμβολαίου. Ο 22χρονος από πέρυσι έχει εκτοξευθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης και μετράει συνολικά σε 187 εμφανίσεις 44 γκολ και 48 ασίστ. Για αυτό τον λόγο οι Μαδριλένοι θέλησαν να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του και για τα επόμενα πέντε χρόνια, βάζοντας τέλος στα όνειρα της Παρί Σεν Ζερμέν να... κλέψει τον ποδοσφαιριστή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα