Η La Liga «αναβιώνει» τον Λουίς Αραγονές: «Κοιτάξτε, έχω κάνει ομιλίες σε όλη μου τη ζωή, αλλά έχω ακόμα κάτι να πω...»

Newsroom
Η La Liga «αναβιώνει» τον Λουίς Αραγονές: «Κοιτάξτε, έχω κάνει ομιλίες σε όλη μου τη ζωή, αλλά έχω ακόμα κάτι να πω...»

bet365

Η La Liga ανακτά τη φιγούρα του «Σοφού της Ορταλέθα» για τη συναισθηματική της καμπάνια «Something to say», η οποία είχε την υποστήριξη της οικογένειας Αραγονές.

Η La Liga και ο Λουίς Αραγονές ενώνονται για να εμπνεύσουν την κοινωνία μέσω του ποδοσφαίρου. Η διοίκηση του πρωταθλήματος αναβίωσε μέσω της τεχνολογίας τη φιγούρα του σοφού της Ορταλέθα για τη συναισθηματική της καμπάνια «Something to say» (Κάτι να πω...), η οποία είχε την υποστήριξη της οικογένειας Αραγονές και με τη συμμετοχή του εγγονού του θρυλικού προπονητή, ο οποίος εμφανίζεται στο κλιπ. Μέσω της τεχνολογίας, λοιπόν, μπορούμε για άλλη μια φορά να δούμε και να ακούσουμε τον Λουίς Αραγονές, ο οποίος δίνει φωνή στη διαφήμιση με έναν παρακινητικό λόγο και κάνει έκκληση στη συντροφικότητα και ζητά να απολαύσουμε κάθε παιχνίδι.

Ο θρυλικός προπονητής της Εθνικής Ισπανίας κατεβαίνει από τον ουρανό μέσα από μια σκάλα και μας δίνει ένα τελευταίο μάθημα. Ο Ángel Fernández, επικεφαλής του Global Brand and assets of La Liga, εξηγεί τι θέλουν να μεταφέρουν με την καμπάνια: «Στη LaLiga έχουμε ευθύνη να εμπνέουμε τους ανθρώπους μέσω των θετικών αξιών που έχει το άθλημά μας. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερο πρεσβευτής από τον Λουίς Αραγονές παίκτη, προπονητή και μέρος της ζωής μας, για να μας παρακινήσει να κάνουμε σπουδαία πράγματα στην καθημερινότητά μας. Δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι ζωή!».

Ο λόγος του Λουίς Αραγονές

«Κοιτάξτε, έχω κάνει ομιλίες σε όλη μου τη ζωή, αλλά έχω ακόμα κάτι να πω. Σας ευχαριστώ που είστε η έμπνευσή μου. Γιατί σε όλη σου τη ζωή κάνεις σπουδαία πράγματα. Άκουσε με. Το να κάνεις σπουδαία πράγματα είναι να δίνεις ζωή για αυτό που αγαπάς. Είναι το να είσαι άνευ όρων δοσμένος. Είναι να φοράς το περιβραχιόνιο του αρχηγού όταν είναι ώρα και όταν δεν είναι ώρα. Και δεν αφήνουμε κανέναν πίσω. Ό,τι γίνεται στο γήπεδο δεν μένει στο γήπεδο. Το να κάνεις σπουδαία πράγματα σημαίνει να απολαμβάνεις κάθε παιχνίδι σαν να εξαρτάται η ζωή σου από αυτό. Λοιπόν τώρα βγείτε εκεί έξω και αφήστε τον κόσμο να εμπνευστεί από εσάς. Γιατί πίστεψέ με όταν σου λέω, όταν κάνεις κάτι σπουδαίο, ζεις για πάντα. Δεν είναι ποδόσφαιρο. Είναι LaLiga. το πρωτάθλημα μας»

Ο Αραγονές είναι ο προπονητής που έχει διευθύνει τους περισσότερους αγώνες στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος (756). Είχε μια μεγάλη καριέρα αρχικά ως παίκτης και μετά ως προπονητής. Μεταξύ των δύο πλευρών, πέρασε από 12 ομάδες της LaLiga. Ως προπονητής, ήταν πρωταθλητής Ευρώπης και ξεκίνησε τον ένδοξο νικηφόρο κύκλο της ισπανικής ομάδας μεταξύ 2008 και 2012.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα