Αλμερία - Οσασούνα 0-1: Άβιλα στο... καθήκον και τετράδα! (vid)

Newsroom
Αλμερία - Οσασούνα 0-1: Άβιλα στο... καθήκον και τετράδα! (vid)

bet365

Με τον Τσίμι Άβιλα να σκοράρει σε τρίτο από τα πεντε παιχνίδια της, η Οσασούνα απέδρασε με το τρίποντο από την έδρα της Αλμερία (0-1) και πάτησε στην τετράδα της La Liga!

Πέρυσι κατάφερε να μείνει μακριά από τη «μάχη» της παραμονής και τερμάτισε στην πρώτη δεκάδα. Φέτος, η Οσασούνα βάζει πλώρη για ανάλογη και γιατί όχι, καλύτερη πορεία στο ισπανικό πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας «εκρηκτική» εκκίνηση που τη φέρνει στην πρώτη τετράδα της La Liga μετά από πέντε αγωνιστικές!

Η ομάδα από την Παμπλόνα επικράτησε στην έδρα της νεοφώτιστης Αλμερία (0-1) και πήρε το τέταρτο φετινό της τρίποντο με το οποίο έπιασε στην 3η θέση με 12 βαθμούς την Μπέτις, την μοναδική ομάδα από την οποία έχει ηττηθεί ως τώρα.

Ένα γκολ του Τσίμι Άβιλα αρκούσε. Ο συνήθης ύποπτος των «Ροχίλος» πήρε ξανά το «όπλο» του (τρίτο γκολ σε πέντε ματς) και με ξαφνικό τελείωμα στο 28' έγραψε το 0-1, με την Οσασούνα να έχει και ακυρωθέν γκολ λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου. Το σκορ δεν άλλαξε κι έτσι οι φιλοξενούμενοι πάτησαν τετράδα μειώνοντας στο -3 από την κορυφή, ενώ οι γηπεδούχοι κόλλησαν στους 4 βαθμούς.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα