Κάντιθ - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-4: Άνετη τεσσάρα και back-to-back νίκες

Newsroom
Κάντιθ - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-4: Άνετη τεσσάρα και back-to-back νίκες

bet365

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Κάντιθ, την οποία και διέλυσε με 4-0 δίνοντας συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα στη La Liga.

Όλο και καλύτερη παρουσιάζεται εβδομάδα ανά εβδομάδα η Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία μετά το δύσκολο τρίποντο επί της Βαλένθια, διέλυσε 4-0 την Κάντιθ εκτός έδρας και έκανε τις πρώτες back-to-back νίκες στη φετινή La Liga.

Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Ινιάκι Γουίλιαμς στο 24΄, ο οποίος έβαλε τέλος σε σερί 14 εκτός έδρας αγώνων χωρίς γκολ στη La Liga για να γράψει το 1-0. Έντεκα λεπτά αργότερα μάλιστα, ο Ισπανός είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του από το σημείο του πέναλτι, όμως νικήθηκε από τον γκολκίπερ Λεντέσμα.

Ακόμα κι τότε ωστόσο, οι Βάσκοι δεν έχασαν την ψυχολογία τους με αποτέλεσμα να στήσουν πάρτι στο β΄μέρος. Αρχικά ο Γκουρουθέτα στο 56΄έγραψε το 2-0, προτού ο Μπερενγκέρ στο 78΄ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Γκουρουθέτα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, υπογράφοντας μια μεγαλειώδη νίκη για τη Μπιλμπάο και τη μεγαλύτερη στη δεύτερη θητεία του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο.

Μοναδικό μελανό σημείο στην αναμέτρηση για τη Μπιλμπάο στάθηκε ο τραυματισμός του Ινιάκι Γουίλιαμς, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στο 54' και κινδυνεύει πλέον να λείψει από ματς των Βάσκων για πρώτη φόρα έπειτα από 236 συνεχόμενα παιχνίδια!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα