Ατλέτικο, Μίλαν, Σεβίλλη, Μπενφίκα αφαιρούν συναίσθημα για να λάβουν κέρδος

Ατλέτικο, Μίλαν, Σεβίλλη, Μπενφίκα αφαιρούν συναίσθημα για να λάβουν κέρδος

bet365

Η Ατλέτικο, η Μίλαν, η Σεβίλλη, η Μπενφίκα και μεμονωμένα κάποιοι ποδοσφαιριστές στην ελίτ, υπέγραψαν συνεργασία με την εταιρεία AC Momento κι έτσι μετά τους αγώνες δεν θα επιτρέπεται οι παίκτες να δίνουν τις φανέλες τους στους φιλάθλους, κι αντ' αυτού θα δημοπρατούνται online.

Πρόσφατα, στην πρώτη αγωνιστική της La Liga, μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Χετάφε, ο Σαούλ πλησίασε την κερκίδα που φιλοξενούσε τους οπαδούς των «ροχιμπλάνκος» κι έδωσε τη φανέλα του σε έναν ηλικιωμένο οπαδό της ομάδας. Εκείνος μόλις κράτησε τη φανέλα στα χέρια του, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, με έναν νεαρό -πιθανόν ο εγγονός του- να σπεύδει να τον αγκαλιάσει και να τον βοηθήσει να φορέσει την εμφάνιση.

Φυσικά αυτή η σκηνή είναι μονάχα μία, από τις δεκάδες που βλέπουμε στα γήπεδα όλης της γης. Σκηνές που φέρνουν πιο κοντά τους οπαδούς με τους παίκτες, τα παιδιά με τα είδωλά τους, τους υποστηρικτές μιας ομάδας με τους ποδοσφαιριστές της. Η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Μίλαν, η Σεβίλλη και η Μπενφίκα, όπως και μεμονωμένα δεκαέξι ποδοσφαιριστές, αποφάσισαν ότι μπορούν να βγάλουν κέρδος κι από αυτή τη «συναλλαγή». Ξέρετε αυτή που έως τώρα έδινε χαρά και συγκίνηση στη πλευρά της κερκίδας και ικανοποίηση κι αποδοχή από την πλευρά του αγωνιστικού χώρου.

Πλέον όποιος θέλει να αποκτήσει μια φανέλα θα πρέπει να κάνει... προσφορά κατά τη διάρκεια του αγώνα μέσω της εφαρμογής Momento Market! Οι οπαδοί θα υποβάλουν τις προσφορές τους, σε πραγματικό χρόνο, ενώ παρακολουθούν τον αγώνα [από την σέντρα ως και το σφύριγμα της λήξης].

Διαθέσιμες προς δημοπρασία θα είναι και οι συλλογές των: Κρόιφ, Φάμπρεγκας, Αθπιλικουέτα, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Σέρτζι Ρομπέρτο, Μπεν Τσίλγουελ., Εντουάρντο Καμαβινγκά, Τζακ Γκρίλις, Κίριαν Τρίπιερ, Λιονέλ Μέσι, Μπουσκέτς, Τιερί Αντρί, Τόνι Κρόος, Βινίσιους Τζούνιορ, Γκουντογκάν.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην περίπτωση της Μίλαν, οι ροσονέρι αναφέρουν ότι μέρος των εσόδων από τις δημοπρασίες θα διατεθεί για την υποστήριξη της φιλανθρωπικής οργάνωσης Fondazione Milan.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα