Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει να μειώσει τον μισθό του Γκριεζμάν

Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει να μειώσει τον μισθό του Γκριεζμάν

Newsroom
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει να μειώσει τον μισθό του Γκριεζμάν

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται να ζήτησε μέσω του προέδρου της από τον Αντουάν Γκριεζμάν να δεχθεί μείωση στις απολαβές του κατά 30%.

Οι «ροχιμπλάνκος» αποφάσισαν να ζητήσουν από τον Γάλλο επιθετικό μία οικονομική διευκόλυνση, μειώνοντάς τον μισθό του κατά 30% σύμφωνα με ισπανικά μέσα. Υπενθυμίζουμε πως για να επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Αντουάν Γκριεζμάν είχε ήδη μειώσει τον μισθό τους στο 50%, αλλά αυτό φαίνεται πως δεν είναι αρκετό για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, που μετά τα χρήματα που θέλει να γλιτώσει από την ρήτρα αγοράς του, θέλει να μαζέψει κι άλλο τα έξοδά της, με μία μείωση στις απολαβές του 31χρονου παίκτη.

Αν ο Γάλλος επιθετικός παίξει το 50% του συνόλου των αγώνων που έχει να δώσει η Ατλέτικο Μαδρίτης αυτή την διετία που είναι δανεικός από την Μπαρτσελόνα (η συμμετοχή μετράει μόνο αν αγωνιστεί 30 λεπτά και πάνω), η οψιόν αγοράς των 40 εκατ. ευρώ, που έχουν οι «Ροχιμπλάνκος» θα ενεργοποιηθεί αυτόματα.

Πέρυσι αγωνίστηκε σε 39 παιχνίδια με την Ατλέτικο Μαδρίτης έχοντας σκοράρει εννιά τέρματα και δώσει επτά ασίστ σε περίπου 2.500 αγωνιστικά λεπτά ενώ φέτος έχει αγωνιστεί δύο φορές ως αλλαγή πετυχαίνοντας κι ένα γκολ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα