Γκριεζμάν: Η «πονηριά» της Ατλέτικο για να μην πληρώσει την υποχρεωτική ρήτρα εξαγοράς του στην Μπαρτσελόνα

Newsroom
Γκριεζμάν: Η «πονηριά» της Ατλέτικο για να μην πληρώσει την υποχρεωτική ρήτρα εξαγοράς του στην Μπαρτσελόνα

bet365

Αν ο Αντουάν Γκριεζμάν παίξει το 50% του χρόνου που είναι διαθέσιμος, η Ατλέτικο Μαδρίτης θα έπρεπε να πληρώσει 40 εκατομμύρια ευρώ στη Μπαρτσελόνα για τη ρήτρα αγοράς τους και οι «ροχιμπλάνκος» δεν θέλουν ή δεν μπορούν, οπότε βρήκε τη λύση...

Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός, Αντούαν Γκριεζμάν, άφησε την Ατλέτικο Μαδρίτης για την Μπαρτσελόνα έναντι 120 εκατομμυρίων ευρώ το 2019, αλλά δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των «μπλαουγκράνα» [22 γκολ σε 74 παιχνίδια στη La Liga].

Το καλοκαίρι του 2021 λοιπόν, μια ημέρα πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, ο «Γκριζού» επέστρεψε στην ερυθρόλευκη πλευρά της Μαδρίτης, ως δανεικός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ, εάν ο παίκτης παίξει στο 50% των παιχνιδιών της Ατλέτι.

Το πρόβλημα λοιπόν είναι αυτά τα 40 εκατομμύρια τα οποία η Ατλέτικο δεν θέλει να δώσει στους Καταλανούς. Προς το παρόν η ομάδα της Μαδρίτης έχει ενεργοποιήσει τον δεύτερο χρόνο δανεισμού του και ξέρει ότι αν ο παίκτης δεν έχει εκπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό παιχνιδιών, δεν θα είναι υποχρεωμένη να πληρώσει το άνωθεν ποσό στους Καταλανούς.

Σε αυτή την περίπτωση ο Γκριεζμάν θα ανήκει στην Μπαρτσελόνα από τη σεζόν 2023/24 με μισθό πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ.

Υ.Γ. Στα πρώτα δύο παιχνίδια της σεζόν, ο Γάλλος μπήκε αλλαγή -και στα δύο- λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Αγωνίστηκε δηλαδή περίπου 28 λεπτά σε κάθε ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα